Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Εξόφληση φόρων σε εννέα δόσεις

Ειδήσεις όλο το 24ωρο απο Λευκαδα

Εξόφληση φόρων σε εννέα δόσεις


Προκειμένου να μην υπάρξει απώλεια στα κρατικά ταμεία, το οικονομικό επιτελείο εξετάζει σχέδιο για τμηματική καταβολή των φόρων και θα το υποβάλει προς συζήτηση στην τρόικα, καθώς θα επηρεάσει τόσο το έλλειμμα όσο και τις ταμειακές ροές.

Δύο στους τρεις φορολογούμενους καλούνται να πληρώσουν επιπλέον κατά μέσο όρο 1.500 ευρώ φόρους και πολλοί είναι εκείνοι που δηλώνουν μέχρι και απρόθυμοι να προχωρήσουν στην υποβολή της φορολογικής τους δήλωσης.

Για όλα τα παραπάνω, λοιπόν, η κυβέρνηση εκπόνησε σχέδιο, το οποίο προβλέπει ότι οι φόροι μπορεί να εξοφληθούν ακόμη και σε εννέα δόσεις. Όπως αναφέρει η «Καθημερινή», οι τρεις πρώτες θα είναι διμηνιαίες, όπως ισχύει ως και σήμερα, και οι υπόλοιπες μηνιαίες, φθάνοντας έως τον Ιούνιο του 2013.

Αν κάποιος, δηλαδή, κάνει τη δήλωσή του και το εκκαθαριστικό φτάσει στα χέρια του τον Ιούλιο, η πρώτη δόση θα πληρωθεί στο τέλος του ίδιου μήνα, η δεύτερη τέλος Σεπτεμβρίου, η τρίτη τέλος Νοεμβρίου και μετά θα ακολουθήσουν έξι μηνιαίες δόσεις. Η εξόφληση των πρόσθετων φόρων θα γίνει τμηματικά μέχρι τον Ιούνιο του 2013.

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη
.zougla.gr
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger