Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ - ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ 84-72

Ειδήσεις όλο το 24ωρο απο Λευκαδα



Με το δεξί μπήκε η ΔΟΞΑ Λευκάδας στην πρεμιέρα της Α2 κατηγορίας, καθώς νίκησε με 84-72, την ομάδα του Ερμή Λαγκαδά. Οι γηπεδούχοι, έπαιξαν ωραίο μπάσκετ και δεν έδειξαν καθόλου ψαρωμένοι, στην νέα κατηγορία. Αντιθέτως, έδειξαν πολύ σοβαροί στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και με σφιχτή άμυνα και τρομερά ποσοστά στην επίθεση(20/22 βολές, 17/34 δίποντα, 10/16 τρίποντα), πήραν εύκολα την νίκη.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές για την ομάδα της Λευκάδάς ήταν ο Νίκος Πέττας, που πέτυχε 25 πόντους και ο Μάρκο Πέκοβιτς που πέτυχε 20 πόντους, δηλαδή και οι δύο μαζί, τρεις περισσότερους από τους μισούς όλης της ομάδας μαζί. Επίσης, η ομάδα του κ. Βουρνά, είχε πέντε παίχτες με διψήφιο αριθμό πόντων.
Οι παίχτες του κ. Βουρνά, έδειξαν από το τζάμπολ ότι είχαν διάθεση και ήταν ανυπόμονοι για την αναμέτρηση και φυσικά το καλό ξεκίνημα 9-2 στο 4΄ και 18-7 στο 7΄βοήθησε και την ψυχολογία τους, με αποτέλεσμα να κλείσουν το πρώτο δεκάλεπτο, με +17(27-10), κάνοντας ένα σερί 7-0 στα τελευταία λεπτά.
Στο δεύτερο δεκάλεπτο, οι φιλοξενούμενοι με ένα σερί 7-2, έριξαν τη διαφορά στο -11(34-23), με τι Δόξα να απαντά με ένα δικό της 9-0 και να κάνει το +20( 43-23), για να κλείσει το ημίχρονο 47-31, με τον Λυμπάρη να πετυχαίνει τους 4 τελευταίους πόντους των γηπεδούχων.
Η Δόξα, στο τρίτο δεκάλεπτο, ξεκίνησε με ένα σερί 6-1,  διαφορά 21 πόντων, 53-32, αλλά δεν μπόρεσε να την συντηρήσει. Οι φιλοξενούμενοι, απάντησαν με ένα δικό τους 10-2, για το 55-42, αλλά ο Λυμπάρης με τρίποντο έδωσε αέρα 16 πόντων στην Δόξα, αλλά το δεκάλεπτο έκλεισε +13, με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να κάνουν την αντεπίθεσή τους.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο η διαφορά έπεσε μετά από πολύ ώρα κάτω από τους 10 πόντους. Στην αρχή της περιόδου, 66-57, αλλά ο Πέττας και ο Πέκοβτις, την επανέφεραν στα φυσιολογικά για το παιχνίδι επίπεδα(71-57).  Οι φιλοξενούμενοι, απάντησαν με τον Παρίτση, για το 71-60. Όμως ένα γκολ-φάουλ του Πέττα και ένα τρίποντο του Ματενίδη, έφεραν την διαφορά +15(77-62), είχε μεσολαβήσει καλάθι του Ηλιάδη. Ο τελευταίος, με 7 συνεχόμενους πόντους για την ομάδα του και δύο του Νησιώτη, έκαναν το 77-69 2 λεπτά πριν το τέλος, βάζοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.
Ο Βαγενάς, ήταν εύστοχος στην μία βολήα που εκτέλεσε, κάνοντας το 78-69, αλλά ο Πέκοβιτς με τρίποντο "κλείδωσε" την νίκη της ομάδας του κ. Βουρνά, για να έρθει ο Πέττας, να γράψει πετυχαίνοντας το τελευταίο καλάθι των γηπεδούχων(είχε πετύχει και το πρώτο), το τελικό 84-69.


Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger