Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων στην Κέρκυρα «Πέρασε», κατά πλειοψηφία, η αναμόρφωση του προϋπολογισμού του 2012

Ειδήσεις όλο το 24ωρο απο Λευκαδα



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων στην Κέρκυρα
«Πέρασε», κατά πλειοψηφία, η αναμόρφωση του προϋπολογισμού του 2012
Με 19 ψήφους υπέρ και 13 κατά, το Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων ψήφισε την αναμόρφωση του προϋπολογισμού του 2012.
Η αναμόρφωση έγινε, προκειμένου:

1) Να γίνει ο διαχωρισμός κάθε ΚΑΕ που θα περιλαμβάνει και υποχρεώσεις του προηγούμενου οικονομικού έτους σε δύο υποσύνολα : α) στο ποσό που αφορά την πίστωση για το τρέχον έτος με διάκριση σε και β) στο ποσό που αφορά στην πίστωση για τα παρελθόντα έτη με διάκριση, σύμφωνα με τις σχετικούς εγκυκλίους του αρμόδιου Υπουργείου.
2) Να γίνει η μείωση κατά 15% του Προϋπολογισμού, δεδομένου ότι η πίστωση που θα εγγραφεί σε αυτόν για τα έσοδα από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους θα είναι αυτή που έλαβε κάθε Περιφέρεια κατά το έτος 2011, μειωμένη κατά 15%.

3) Να γίνει η μείωση του Προϋπολογισμού, κατά το ποσό που αντιστοιχεί στη μισθοδοσία του μόνιμου και με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου προσωπικού της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων σύμφωνα με την παράγραφο 2α του άρθρου 5 της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 262/Α’ /16-12-2011.

4) Να περιληφθούν οι δαπάνες για τη μεταφορά μαθητών σύμφωνα με την παράγραφο 7 του άρθρου 2 της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου της 31-12-2011( ΦΕΚ 268 Α΄/31-12-2011).

Στη φωτογραφία
Από αριστερά: Χρ. Σκούρτης, Αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας, Σπ. Σπύρου, Περιφερειάρχης Ι.Ν., Ι. Αγαλιανός, Γραμματέας Π.Σ., Χρ. Ανθης, Πρόεδρος Π.Σ., Ελ. Γιαννάτος, Αντιπρόεδρος Π.Σ. Διον. Μυλωνάς, Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger