Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ: Πήραν στο κυνήγι ελεγκτές του ΙΚΑ

ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ: Πήραν στο κυνήγι ελεγκτές του ΙΚΑ
Σοβαρό επεισόδιο κατά κλιμακίου ελεγκτών του ΙΚΑ, σημειώθηκε το πρωί στην Αμφιλοχία. Σύμφωνα με καταγγελίες ένας υπάλληλος ξυλοκοπήθηκε και επαγγελματίες εκδίωξαν το κλιμάκιο, για να δοθεί συνέχεια στο Αστυνομικό Τμήμα.

Όλα συνέβησαν όταν κλιμάκιο έξι υπαλλήλων του ΙΚΑ, από την Αθήνα, άρχισε ελέγχους διαπιστώνοντας παραβάσεις σε καταστήματα την παραλία της Αμφιλοχίας.
Η κατάσταση, σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress άρχισε να εκτραχύνεται όταν οι υπάλληλοι μπήκαν σε ψησταριά, όπου ακολούθησε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες επεισόδιο, μεταξύ ενός υπαλλήλου και του ιδιοκτήτη του καταστήματος. Αποτέλεσμα, από την μεριά του υπάλληλου να καταγγέλλεται ξυλοδαρμός, ενώ στο πλευρό του επαγγελματία έσπευσαν και άλλοι, έμποροι και πολίτες με αποτέλεσμα να πάρουν κυριολεκτικά στο κυνήγι τους υπαλλήλους.
Η συνέχεια δόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Αμφιλοχίας, όπου όπου οι ελεγκτές του ΙΚΑ δεν κατέθεσαν μηνύσεις.



Ειδήσεις όλο το 24ωρο απο Λευκαδα

http://www.tsantiri.gr/ellada

Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger