Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Ανυπολόγιστες οι ζημιές στην Νότια Λευκάδα!!! Φωτο στην Λευκάδα



Από το οδοιπορικό που έκανε η δημοσιογραφική ομάδα της Lefkas News διαπιστώθηκαν πως οι μεγαλύτερες ζημιές είναι στην νότια Λευκάδα και συγκεκριμένα Κομηλίο, Δράγανο, Αθάνι. Το 50% του οικισμού του Δραγάνου έχει υποστεί τεράστιες ζημιές όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που ακολουθούν. Το οδικό δίκτυο από Άγιο Νικήτα για Δράγανο και Αθάνι είναι αποκλεισμένο σε διάφορα σημεία. Μέχρι ώρας δεν έχουν φτάσει μηχανήματα του δήμου για να απελευθερώσουν το οδικό δίκτυο από τις τεράστιες ποσότητες μπαζών και βράχων που έχουν
καταπλακώσει τον δρόμο με αποτέλεσμα η πρόσβαση στα παραπάνω χωριά να είναι δύσκολη.
Οι κάτοικοι είναι συντετριμμένοι με τις ζημιές που έχουν υποστεί τα χωρία τους και οι περιουσίες τους καθώς και αγανακτισμένοι με την καθυστέρηση της πολιτείας να συνδράμει στην όλη καταστροφή.
ο Μάκης Μελάς μας καταγγέλλει πως ούτε η Δ.Ε.Η ούτε ο δήμος φρόντισαν  για την γρήγορη επέμβασή  στους πληγέντες. Ο σεισμός είχε γίνει στις 9.05 και μέχρι τις 12.00 κανείς δεν είχε ενδιαφερθεί.
Επιβεβαιώνονται οι θάνατοι δυο γυναικών της Μ. Σ και της Κ.Ι η μια στο Πόντι Βασιλικής και η άλλη στο Αθάνι. Επιπλέον υπάρχουν και τραυματίες οι οποίοι έχουν διακομιστεί στο Νοσοκομείο Λευκάδος.































































































































Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger