Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Μεγάλη συσπείρωση στην επίσκεψη του προέδρου της Ν.Δ. Ευάγγελου Μεϊμαράκη στη Λευκάδα(ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Θα ξαναφέρω το πυρσό και στο συνέδριο την άνοιξη θα σας καλέσω εκεί με μια δάδα .
Μπορεί να γίνανε λάθη και παραλείψεις αλλά εγώ δεν ντρέπομαι ούτε όνομα, ούτε  σύμβολο δεν θα αλλάξω.Με πολύ μεγάλη συμμετοχή κόσμου πραγματοποιήθηκε στη Λευκάδα η επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ Ευάγγελου Μεϊμαράκη. Στελέχη της παράταξης που ήταν ακριβοθώρητα  το
τελευταίο χρονικό διάστημα δώσανε το παρόν και πέρασαν τα όποια μηνύματά τους σήμερα το μεσημέρι από την αίθουσα του ξενοδοχείου Ionion Star.
Στην  προεκλογική ομιλία του κ. Μεϊμαράκη , παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων ο βουλευτής Λευκάδας Αθ. Καββαδάς, ο πρώην  υπουργός πολιτισμού Κώστας Τασούλας, ο πρώην υπουργός Γεώργιος Βλάχος, οι πρώην βουλευτές Ξενοφώντας Βεργίνης και Θοδωρής Σολδάτος ο πρώην Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δ. Ελλάδας κ. Π. Καββαδάς και ο πρ. υπουργός κ. Γ. Βλάχος ,ο πρόεδρος του επιμελητηρίου κος Σωτήρης Σκιαδαρέσης, ο τ. Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας Θεόδωρος Βερύκιος, ο πρώην νομάρχης Λευκάδας Χρήστος Λάζαρης , ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ κος Δημήτρης Πετρόπουλος κ.α.
Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που τη θεωρεί υπεύθυνο για την κατάσταση που έχει περιέλθει η χώρα.  Αναφερόμενος στα  νέα σκληρά μέτρα τόνισε ότι πρόκειται για πυροβολισμό της χώρας και δεσμεύτηκε ότι η Ν.Δ. με πρόεδρο τον ίδιο δεν πρόκειται να συναινέσει.
«Τώρα θέλουμε τον κάθε νεοδημοκράτη που αγαπάει το κόμμα και έχει δώσει μάχες για την ΝΔ. Θέλουμε το 28% να το κάνουμε 40%. Όποιον κι αν ψηφίσετε είμαστε όλοι ΝΔ και όλοι μαζί θα προχωρήσουμε. Αυτή η διαδικασία αφήνει τριβές και δεν πρέπει.”
                                                                   βιντεο

















































































































































































































































Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger