Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΜΙΑ ΜΕΓΆΛΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ ΑΡΑΒΑΝΗ


Ο Λευκαδίτης και αγαπητός φίλος Αριστείδης(Αρης) Αραβανής, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Toyota Ελλάς, αναλαμβάνει επιπρόσθετα τη θέση του CEO Continental Europe της Inchcape.O κ. Stefan Bomhard Group CEO της Inchcape plc ανακοίνωσε πρόσφατα σημαντικές αλλαγές, που αφορούν στο ρόλο και τις αρμοδιότητες των Μελών της Διοικητικής Ομάδας σε παγκόσμιο επίπεδο.Μεταξύ αυτών και με απόλυτη επικέντρωση σε κάθε δραστηριότητα ξεχωριστά, σημαντικό μέρος της νέας διεθνούς οργάνωσης του Ομίλου αποτελεί και η ανακοίνωση πως ο κ. Αριστείδης Αραβανής αναλαμβάνει τη θέση CEO Continental Europe της Inchcape.

Ο κ. Αριστείδης Αραβανής είναι πτυχιούχος Μαθηματικός του Πανεπιστημίου Αθηνών, με ιδιαίτερη εμπειρία στον τομέα της χρηματοοικονομικής διεύθυνσης. Στην Τoyota Eλλάς προσελήφθη ως Treasurer το 1991, ενώ το 1994 ανέλαβε την Γενική Διεύθυνση της Tefin, της εταιρίας χρηματοδοτήσεων που είχε από κοινού συστήσει η Toyota Ελλάς με την Τράπεζα EFG Eurobank. Κατά τη διάρκεια της θητείας του στην παραπάνω θέση, η Tefin αναδείχθηκε ως η μεγαλύτερη εταιρία χρηματοδοτήσεων στον κλάδο του αυτοκινήτου στη χώρα μας.
Τον Φεβρουάριο του 2000, ο κ. Αραβανής επέστρεψε στη Toyota Ελλάς αναλαμβάνοντας τη θέση του Γενικού Διευθυντή και στη συνέχεια του Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου και μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας. Τον Αύγουστο του 2005, ο κ. Αραβανής, προήχθη σε Αντιπρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο της Τoyota Eλλάς αβεε έχοντας την ευθύνη του τομέα Διανομής συνολικά περιλαμβάνοντας εκτός της Toyota Ελλάς και τις λοιπές εταιρείες της Ιnchcape στην Ελλάδα (Incredit, Eurolease, British Providence και Inchcape Insurance). Tον Ιούλιο του 2009, ο κ. Αραβανής με την νέα ιδιότητα ως Προέδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου της Τoyota Eλλάς αβεε και επιπλέον των καθηκόντων της προηγούμενης θέσης του, ανέλαβε την πλήρη ευθύνη και του Τομέα Λιανικών Πωλήσεων στην Ελλάδα, ενώ παράλληλα έγινε μέλος του Group Executive Committee της Inchcape plc στη Μεγ. Βρετανία. Το 2013 προάγεται σε διευθύνοντα σύμβουλο (MD) Ελλάδος και Βαλκανίων διευθύνοντας τις δραστηριότητες της Inchcape σε Βουλγαρία, Ρουμανία και τα Σκόπια.Ο κ. Αραβανής είναι μέλος του Γ.Σ του ΣΕΒ (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών) καθώς και του Δ.Σ. του ΙΟΒΕ (Ίδρυμα Οικονομικών & Βιομηχανικών Ερευνών) και του ΣΕΑΑ (Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων). Επίσης, διετέλεσε Πρόεδρος της εταιρίας για την Εναλλακτική Διαχείριση Οχημάτων Ελλάδας από την ίδρυση της μέχρι το 2006.Γεννημένος το 1957, ο κ. Αραβανής είναι παντρεμένος και έχει ένα γιο.
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger