Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Πρώτη φορά στα σοβαρά …




ü  Πρώτη φορά αλλά στα σοβαρά  πρέπει να σκεφτούμε τι έχει γίνει από αυτά που τάξανε στον ελληνικό λαό πριν από 7 μήνες η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και να σκεφτούμε  τι από αυτά έχει γίνει.
ü  Πρώτη φορά αλλά στα σοβαρά  πρέπει η αγωνία του κόσμου και η αβεβαιότητα για το  αύριο να πάψει να υπάρχει σε κάθε σπίτι , σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και να σταματήσει το κλίμα διχασμού των Ελλήνων που καλλιεργείται από συγκεκριμένες πηγές.

ü  Πρώτη φορά αλλά στα σοβαρά πρέπει να σκεφτούμε ότι το παλαιοκομματικό σύστημα έδωσε ότι είχε να δώσει και θα πρέπει να σταματήσει να υπάρχει.
ü  Πρώτη φορά ΚΑΙ στα σοβαρά πρέπει να δούμε γύρω μας ότι οι νέοι άνθρωποι που στη πλειοψηφία είναι μορφωμένοι και με αυξημένα προσόντα  είτε να είναι άνεργοι είτε στη καλύτερη περίπτωση να φεύγουν από τη πατρίδα μας και  πηγαίνουν στο εξωτερικό.
ü  Πρώτη φορά στα σοβαρά δεν πρέπει να ψηφίσω τον πολιτικό που πότε του  δεν έχει δουλέψει πραγματικά στη ζωή του ή που πήρε σύνταξη δουλεύοντας στα καφενεία. Τον  βουλευτή που στα χρόνια της ρεμούλας δεν έκανε απολύτως τίποτα ή τουλάχιστον τα στραβά μάτια για αυτά που γινότανε.

Αγαπητοί συντοπίτες,
Στης προηγούμενες εκλογές το κάθε κόμμα είχε το δικό του προεκλογικό πρόγραμμα με πλούσιο «μενού» επιχειρημάτων, προγράμματα με το οποία το 50 %  του πληθυσμού συμφωνούσε. «Προγράμματα» αμερικάνικα, φιλορωσικά, αντιευρωπαϊκά, λαϊκίστικα, φιλοευρωπαϊκά κλπ. Το ερώτημα ήταν ποιο πρόγραμμα μου ταιριάζει και μου κάνει ώστε να ψηφίσω και το ανάλογο κόμμα. Στης επικείμενες εκλογές το μοναδικό πρόγραμμα που θα εφαρμοστεί είναι το ΜΝΗΜΟΝΙΟ Νο3. Η εφαρμογή του φυσικά  δεν είναι μονόδρομος και αυτό γιατί μπορούμε να το ακυρώσουμε ως κράτος και να πούμε ότι δεν το πληρώνουμε. Μέχρι εδώ όλα καλά. Τι γίνεται την επόμενη ημέρα; Ο καθένας ας σκεφτεί και να αποφασίσει τι θα ήθελε να του ξημερώσει. Τα χρήματα φυσικά ήταν καλά εδώ και τόσα χρόνια που μας τα έδιναν χωρίς φυσικά να μας εκβιάσουν οι δανειστές. Τα παίρναμε για την υποστήριξη της εγχώριας οικονομίας (πρωτογενής – δευτερογενής – τριτογενής τομέας) με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας τον προσφερόμενων κοινωνικών αγαθών του Κράτους προς τους Πολίτες. Ποιος λογικός άνθρωπος θέλει τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ και τι δυστυχία; Από όσους ξέρω εγώ ΚΑΝΕΙΣ.
Σε αυτές τις εκλογές θα πρέπει να σκεφτούμε ο καθένας μας:
« Πρώτη φορά στα σοβαρά … »

Ροντογιάννης Άγγελος

(Μέλος του Ποταμιού Λευκάδας)
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger