Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ: kids' athletics στο camp του Δήμου

KidsAthletics από το Γυμναστικό στο πρόγραμμα θερινής απασχόλησης του Δήμου Λευκάδας.
Την Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015, ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας παρουσίασε πρόγραμμα KidsAthletics στα παιδιά 6 – 12 ετών που συμμετείχαν στο πρόγραμμα θερινής απασχόλησης του Δήμου Λευκάδας.
Εκεί  δόθηκε η ευκαιρία στους μικρούς επίδοξους αθλητές να περάσουν δύο ευχάριστες και επωφελείς ώρες δημιουργικής απασχόλησης, γνωρίζοντας όλα τα αθλήματα του στίβου (αλτικά, δρομικά, ριπτικά) με τη μορφή παιχνιδιού.

Το πρόγραμμα KidsAthletics είναι μια καινοτομία της Διεθνούς Ομοσπονδίας Κλασικού Αθλητισμού (IAAF) και έχει ως σκοπό να μυήσει τα παιδιά κυρίως του Δημοτικού στον κλασικό αθλητισμό με τη μορφή διαφόρων παιχνιδιών, κάνοντας το στίβο ευχάριστο και εντάσσοντας τα παιδιά στη λογική της ευγενούς άμιλλας και του «ευ αγωνίζεσθαι».
Στο τέλος του προγράμματος απονεμήθηκαν στους λιλιπούτιους συμμετέχοντες  ειδικά αναμνηστικά διπλώματα καθώς και επετειακά μπλουζάκια των 40 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου στους γυμναστές του προγράμματος του Δήμου Λευκάδας.
Η εκδήλωση κατέστη δυνατή χάρις στο ειδικό εκπαιδευτικό υλικό και τους εξειδικευμένους προπονητές που διαθέτει ο Σύλλογος καθώς  και στη βοήθεια των γυμναστών του προγράμματος του Δήμου.
Καταλυτική ήταν η παρουσία και η βοήθεια τριών διακεκριμένων αθλητών του συλλόγου, της Γεωργιάννας Ιωακειμίδη, του Κων/νου Ζαμπέλη και του Δημήτρη Χαλικιά.
Τους ευχαριστούμε θερμά για τη βοήθειά τους καθώς και τον υπεύθυνο Αθλητισμού του Δήμου, Αντιδήμαρχο κο Θανάση Περδικάρη, που μας έδωσε την ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε τη συγκεκριμένη εκδήλωση.    


Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

Google+ Badge

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Google+ Followers

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger