Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΠΟΡΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΟΝΙΜΟΙ.


     Μπορεί τα νοσοκομεία να καταρρέουν  από τη δραματική έλλειψη προσωπικού, μπορεί οι 4.500 προσλήψεις στην υγεία να παραπέμπονται στο   αόριστο μέλλον, μπορεί το νοσοκομείο Λευκάδας να υποφέρει από γιατρούς όλων των ειδικοτήτων, παρόλα αυτά με απόφαση της, και μάλιστα στα μουλωχτά , η 6η Υγειονομική Περιφέρεια μετακινεί  το μόνιμο καρδιολόγο του νοσοκομείου Λευκάδας (όταν μάλιστα ο ίδιος έχει εκφράσει την αντίθεση του σ’ αυτή την απόφαση) στο νοσοκομείο Πρέβεζας,
ανοίγοντας έτσι το δρόμο για την περαιτέρω διάλυση του νοσοκομείου μας .
     Αφορμή αυτής της μετακίνησης  υπήρξε η προ ολίγων ημερών απόφαση της 6ης  Υ.ΠΕ για  μετακίνηση καρδιολόγου από το νοσοκομείο Πρέβεζας στο νοσοκομείο μας  και οι αντιδράσεις που υπήρξαν από τους εργαζόμενους του νοσοκομείου Πρέβεζας αλλά και από  υπηρεσιακούς και πολιτικούς παράγοντες της περιοχής.
     Έχουμε ξαναπεί   ότι  η τακτική των «μπαλωμάτων» με μετακινήσεις γιατρών από  νοσοκομεία σε νοσοκομεία δεν λύνει τα προβλήματα,  αντίθετα τα διαιωνίζει , απορυθμίζει τις δομές  και  στρέφει τους εργαζόμενους και τους πολίτες της μιας υγειονομικής περιοχής απέναντι στους  εργαζόμενους και  τους πολίτες της άλλης, αποκρύβοντας τους έτσι την πραγματική αιτία της έλλειψης του προσωπικού   που είναι  οι  αντιλαϊκές πολιτικές υπέρ των μεγαλοεπιχειρηματιών, της Ε.Ε. και των πολιτικών τους εκπροσώπων.
     Καταγγέλλουμε  την απόφαση της  6ης  Υ.ΠΕ για τη μετακίνηση του  μοναδικού μόνιμου καρδιολόγου του νοσοκομείου μας  και  απαιτούμε τώρα την  ακύρωση και των δύο αποφάσεων για τις μετακινήσεις και την επιστροφή στις θέσεις τους.
     Καλούμε τους εργαζόμενους, τους Λευκαδίτες  και  τους φορείς που συμπορευόμαστε όλο αυτό  διάστημα στο κοινό αγώνα για την υπεράσπιση των δημόσιων δομών υγείας , να εκφράσουν την αντίθεση τους σε τέτοιου είδους μεθοδεύσεις,  διεκδικώντας  τη  στελέχωση του Νοσοκομείου  με μόνιμες θέσεις ιατρών και προσωπικού.
ΤΟ Δ.Σ.

ΛΕΥΚΑΔΑ 3/7/2015
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger