Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

έκθεση κηπουρικής απο το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Λευκάδας

Για δεύτερη χρονιά φέτος πραγματοποιείται η Έκθεση του Εργαστηρίου Κηπουρικής του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Λευκάδας. Το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Λευκάδας είναι ένα δημόσιο σχολείο Ειδικής Εκπαίδευσης, το οποίο ανήκει στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λευκάδας. Φοιτούν σ’ αυτό μαθητές και μαθήτριες 14 – 24
ετών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες. Το τρέχον σχολικό έτος φοιτούν 15 μαθητές / μαθήτριες.
              Το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Λευκάδας παρέχει επαγγελματική εκπαίδευση στις εξειδικεύσεις Κηπουρικής και Μαγειρικής. Ωστόσο το Εργαστήριο Φυτικής Παραγωγής και Ανθοκομίας είναι το μόνο που λειτουργεί.
              Στο εν λόγω εργαστήριο οι μαθητές διδάσκονται τις βασικές εργασίες κηπουρικής: σπορά, φύτευση, μεταφύτευση, πότισμα, εργασίες συντήρησης ενός κήπου, περιποίηση καλλωπιστικών φυτών, βασικές αρχές λαχανοκομίες, ανακύκλωση και κομποστοποίηση.
              Σκοπός της παρούσας έκθεσης είναι ν’ αναδειχθεί το εργαστήριο και να γίνει γνωστό στην τοπική κοινωνία το έργο των μαθητών και των εκπαιδευτικών τους. Μελλοντικές μας βλέψεις είναι η επέκταση και ο εκσυγχρονισμός του θερμοκηπίου που ήδη υπάρχει στον προαύλιο χώρο του σχολείου μας, η απόκτηση καλλιεργήσιμης έκτασης για την πρακτική εξάσκηση των μαθητών μας και η άμεση σύνδεση του εργαστηρίου με την τοπική αγορά.  

                                                                                                  Η Διευθηντρια



                                                                                           Φραγκούλη Χρυσούλα

Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger