Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 5ος Πράσινος Ημιμαραθώνιος Λευκάδας..


Διεξήχθη σήμερα, Κυριακή 17 Μαΐου 2015, με επιτυχία στην πόλη της Λευκάδας ο 5ος Πράσινος Ημιμαραθώνιος Λευκάδας 21.100 μέτρων. Παράλληλα πραγματοποιήθηκαν και δρόμοι 5.000μ και 10.000μ ανδρών – γυναικών, καθώς και 1.000μ για μαθητές γυμνασίων και δημοτικών σχολείων.
Οι φετινοί αγώνες αφιερώθηκαν στον αδικοχαμένο Φίλιππο Αραβανή στη μνήμη του οποίου τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή.
158_p_i
Στις 9.00 το πρωί ο Δήμαρχος Λευκάδας κ. Κώστας Δρακονταειδής έδωσε το έναυσμα των αγώνων, ευχόμενος καλή επιτυχία και καλό δρόμο στους αθλητές, τους οποίους ευχαρίστησε για τη συμμετοχή τους στους αγώνες. Λίγα λεπτά αργότερα δόθηκε και η εκκίνηση για τους αγώνες των 5.000μ και 10.000μ, ενώ μετά το πέρας των αγώνων αυτών η διοργάνωση ολοκληρώθηκε αγωνιστικά, λίγο πριν το μεσημέρι, με το δρόμο των 1.000μ.
79_p_i
Δεκάδες ήταν τα σωματεία από κάθε γωνιά της χώρας, αλλά και το εξωτερικό ακόμη, που είχαν δηλώσει συμμετοχή στους αγώνες με αποτέλεσμα να σημειωθεί ρεκόρ συμμετοχών.
Στον ημιμαραθώνιο των 21,1 χλμ. μεγάλος νικητής ήταν ο αθλητής του Παναθηναϊκού Πούλιος Κ. που έτρεξε την απόσταση σε 1.11.23 ενώ δεύτερος τερμάτισε ο αθλητής της ΑΕΚ Καραβίδας Γ. με χρόνο 1.14.04 και τρίτος ο Σταματόπουλος Ι., αθλητής του οικοδεσπότη ΑΣ Φίλανδρος, με 1.17.44.

Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger