Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

4 Ιουνίου η Πανιόνια κινητοποίηση για τη δημόσια υγεία

Σε εφαρμογή της απόφασης του Π.Σ. Ιονίων Νήσων και έχοντας υπ’ όψη την επιδείνωση των προβλημάτων που υπάρχουν στο σύστημα λειτουργίας της δημόσιας υγείας στα Νησιά μας, γεγονός που επιτείνεται ιδιαίτερα λόγω της αύξησης των χρηστών κατά την τρέχουσα θερινή περίοδο, η ΠΙΝ ορίζει την Πέμπτη 4/06/2015 ως «Ημέρα Αγώνα για την Δημόσια Υγεία στα Ιόνια Νησιά».
Την ημέρα αυτή, οι υπηρεσίες της Π.Ι.Ν. δε θα λειτουργήσουν και τα περιφερειακά καταστήματα των Π.Ε. θα παραμείνουν κλειστά. Στους χώρους μπροστά από τα γραφεία των Π.Ε. θα οργανωθούν συγκεντρώσεις προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία να κατατεθούν απόψεις φορέων και πολιτών και να διαμορφωθεί το πλαίσιο των αιτημάτων για λύση προς την 6η ΔΥΠΕ και το υπουργείο Υγείας.
Η ΠΙΝ καλεί τους εργαζόμενους στο χώρο της υγείας, τους συνδικαλιστικούς και επιστημονικούς φορείς να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση αυτή, ώστε με μαζικό και δυναμικό τρόπο να απαιτήσουμε όσα μας ανήκουν. Σε κάθε Π.Ε. μπορεί να δημιουργηθεί μια οργανωτική επιτροπή της κινητοποίησης με την συμμετοχή του χωρικού αντιπεριφερειάρχη, μελών του Π.Σ και αντιπροσώπων φορέων και κινήσεων. Η οργανωτική επιτροπή θα έχει την φροντίδα της πραγματοποίησης της εκδήλωσης καθώς και της παρουσίασης του τελικού ψηφίσματος που θα αποτελέσει τον οδηγό της παραπέρα δράσης και διεκδίκησης. Το γενικό συντονισμό θα έχει ο Πρόεδρος του Π.Σ. Χ. Μωραΐτης.
Ο Ιατρικός Σύλλογος Λευκάδας καλεί όλα τα μέλη του να συμμετέχουν ενεργά στις κινητοποιήσεις αυτής της ημέρας.
Ο Πρόεδρος                                                Ο Γραμματέας
Αθ. Καραγιάννης                                         Ιω. Σαρανταένας
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

Google+ Badge

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Google+ Followers

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger