Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΛΕΥΚΑΔΙΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ - ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΜΑΪΟΥ 2015

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου Λευκαδίων Ηλιούπολης & Γύρω Δήμων "Η Φανερωμένη",
σας αποστέλλω την πρόσκληση για το "Λευκαδίτικο Πανηγύρι" που την Κυριακή 31 Μαΐου 2015, στις 9:00 μμ, πραγματοποιείται για 39η χρονιά στην Ηλιούπολη, προς τιμήν της Πολιούχου του νησιού μας Παναγιά Φανερωμένη.
Στις 7:00 μμ, θα προηγηθεί Εσπερινός και Λιτάνευση της Εικόνας.

Το Λευκαδίτικο Πανηγύρι θα πραγματοποιηθεί στον υπαίθριο χώρο του "Λευκαδίτικου Σπιτιού ", όπου στεγάζεται ο Σύλλογος Λευκαδίων, στην συμβολή των οδών Εθνάρχου Μακαρίου, Αθηνοδώρου & Ίωνος.
Έναν όμορφο χώρο, τον οποίο οι Λευκαδίτες της Ηλιούπολης διεκδίκησαν το 1990 και τον έκτισαν, εξασφαλίζοντας έτσι την ιδιόκτητη στέγη τους στην περιοχή της Κάτω Ηλιούπολης, εκεί που οι πρώτοι Λευκαδίτες εγκαταστάθηκαν τις δεκαετίες του 1940 και 1950.  
Μέσα από την πλούσια πολιτιστική δράση του, ο Σύλλογος Λευκαδίων Ηλιούπολης & Γύρω Δήμων κρατά ζωντανή την παράδοση του νησιού, και συνενώνει τους Λευκαδίτες όλης της Αττικής. 
Όπως, συνέβη με την αναβίωση του παραδοσιακού λευκαδίτικου παιχνιδιού " Αμπαλί " στις 17 Μαΐου, στον ειδικά διαμορφωμένο για " τ' Αμπαλί " γήπεδο που διατηρείται από το 1998 στον υπαίθριο χώρο του Συλλόγου και αποτελεί στολίδι και πολιτιστική κληρονομιά για όλους τους Λευκαδίτες, μια και η αναβίωση του παιχνιδιού καταφέρνει και συνενώνει με ευχάριστο αλλά και συγκινητικό τρόπο όλες τις γενιές.
Προς αυτήν την κατεύθυνση, αγωνιζόμαστε όλα τα μέλη του Συλλόγου και περιμένουμε όλοι οι φίλοι και υποστηρικτές του Συλλόγου Λευκαδίων Ηλιούπολης & Γύρω Δήμων να πλαισιώσουν και τις επόμενες εκδηλώσεις. 
Θα χαρούμε πολύ να φιλοξενήσετε το "Λευκαδίτικο Πανηγύρι" στις σελίδες σας και να έρθετε να παρακολουθήσετε από κοντά τις εκδηλώσεις μας.

Με εκτίμηση

Βίκυ Τούση
'Εφορος ΔΣ 
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ 
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ & ΓΥΡΩ ΔΗΜΩΝ
" Η ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ"


--
Vicky Toussi
Brand & Communication Specialist
Creative Concept Development
M:6978114694
http://gr.linkedin.com/in/vickytoussi
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger