Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Η Ν.Ε του ΠΑΣΟΚ Λευκάδας θέλει να ευχαριστήσει τους 102 φίλους ;

                              
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ν.Ε του ΠΑΣΟΚ Λευκάδας θέλει να ευχαριστήσει τους 102 και μέλη του κινήματος που ανταποκρίθηκαν στις εκλογές, για την ανάδειξη  αντιπροσώπων για το 10ο συνέδριο της Δημοκρατικής παράταξης.

 Εκλέγονται οι: Βικέντιος Νικόλαος ηλεκτρολόγος, Γιωργάκης Θεόδωρος τραπεζικός, Κατωπόδη Σταμάτα συνταξιούχος, Λάζαρης Νικόλαος Πρ. Λιμενικός ,Μακρής Βασίλειος Δάσκαλος, Σταύρακας Παναγιώτης Πολ.μηχανικός.
 Επίσης εκλέγονται αριστίδην. Ο γραμματέας τις ΝΕ Ιωάννης Λαζαρής και Πεντεσπίτης Νικόλαος πρ. Υποψήφιος Βουλευτής.
                    

                                              Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

Google+ Badge

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Google+ Followers

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger