Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Δήλωση της γιατρού και μέλους του Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Λευκάδας Εύας ΚατωπόδηΕπειδή όπως είναι διατυπωμένη η τελευταία ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Λευκάδας για το συλλαλητήριο της 24ης Απριλίου, είναι ορατός ο κίνδυνος να θεωρηθεί πως αντιπροσωπεύει και τη δική μου θέση, σαν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου που είμαι, θέλω να δηλώσω με σαφήνεια πως ούτε την προσυπέγραψα, ούτε και με εκφράζει.

Σαν γιατρός, αλλά κυρίως σαν Λευκαδίτισσα που είμαι, χωρίς προσωπικές πολιτικές στοχεύσεις και σκοπιμότητες, χωρίς κομματικές εξαρτήσεις αλλά και χωρίς την παραμικρή σχέση με συμφέροντα, συμμετέχω ενεργά στο συγκεκριμένο συλλαλητήριο γιατί θεωρώ απολύτως καταστροφικό για τους συμπατριώτες μας που πλήττονται σκληρά απ΄ την κρίση, αλλά και για τον τουρισμό του νησιού μας, το ενδεχόμενο να παραμείνει το Νοσοκομείο μας υποβαθμισμένο στην κατάσταση που είναι σήμερα ή ακόμα χειρότερα να κλείσει.
Αδιαφορώντας συνεπώς για το ποιος μπήκε και με ποια σειρά στην αφίσα αυτής της κινητοποίησης, καλώ κι εγώ όλους τους συμπατριώτες μου Λευκαδίτες αλλά και τους απέναντι γείτονές μας που εξυπηρετούνταν μέχρι τώρα απ΄ το εδώ Νοσοκομείο, να συμμετάσχουν στο συγκεκριμένο συλλαλητήριο, ώστε να στείλουμε προς κάθε κατεύθυνση την αδιαπραγμάτευτη απαίτησή μας να έχουμε Νοσοκομείο που να λειτουργεί.  
Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία


Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger