Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Λαθροξυλάδες εκτοξεύουν απειλές ακόμα και σε βάρος δασοφυλάκων στο Ξηρόμερο

Το πρόβλημα φέτος στο Ξηρόμερο και ειδικότερα στην περιοχή της Αλυζίας, παίρνει ανησυχητικές διαστάσεις αφού οι λαθροξυλάδες αφενός λεηλατούν τα δάση ενώ αφετέρου τα κυκλώματα φτάνουν στο σημείο ακόμα και να απειλούν τους δασοφύλακες. 


      Οι δασοφύλακες επειδή… τολμούν να κάνουν τη δουλειά τους, για την εξάλειψη των φαινομένων της λαθροϋλοτομίας, δέχονται απειλές από κύκλωμα λαθεμπόρων ξύλων, γεγονός που είναι ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στη περιοχή όπου κυριαρχεί ο φόβος.
       Είναι απαράδεκτο δασικοί υπάλληλοι, κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους και εφαρμογής του νόμου, να δέχονται απειλές, και λεονταρισμούς εκ μέρους των παραβατών........



     Σύμφωνα με πληροφορίες για την υπόθεση έχει ενημερωθεί σχετικά το Α.Τ. Βόνιτσας και ο Εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης και πρέπει να σταματήσουν τα περιστατικά βίας εναντίον Δασικών Υπαλλήλων που προσπαθούν να προστατέψουν την Δημόσια Περιουσία από τα αδίστακταοργανωμένα κυκλώματα εξοπλισμένα με αλυσοπρίονα που κερδοσκοπούν από το παραεμπόριο καυσόξυλων.

http://dasofulakes.blogspot.gr/
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger