Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Παρουσίαση ψηφοελτίου ΠΑΣΟΚ στη Λευκάδα (BINTEO)

Την Δευτέρα 12 Ιανουαρίου επέλεξαν οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ να κάνουν παρουσίαση του ψηφοδελτίου τους.
Είναι αξιοθαύμαστο που νέοι άνθρωποι πιστεύουν ότι υπάρχει ελπίδα για τον τόπο μας αυτή την δύσκολη στιγμή.
Οι υποψήφιοι για τις εκλογές του 2015 με το κόμα του Βενιζέλου είναι οι :








ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΑΣΟΚ


Φίλοι και Φίλες

 Η Δημοκρατική Παράταξη,το ΠΑΣΟΚ είναι ο τρίτος πόλος.
Ο πόλος της κεντροαριστεράς,του προοδευτικού κέντρου της ευρωπαϊκης σοσιαλδημοκρατίας.Είναι το κόμμα που σε όλες της μεγάλες και δύσκολες στιγμές του έθνους έδωσε τη μάχη για το καλό του τόπου και πήρε δύσκολες  αποφάσεις.

 Κάθε φορά που αυτή η Παράταξη βρέθηκε απομονωμένη εκτός εξελίξεων,ο τόπος είχε περιπέτειες και έφτασε σε κρίσιμες  καταστάσεις.

 Χρειάζεται Εθνική συστράτευση,Εθνική συναίνεση .

 Χρειάζεται ένα κεντρικό ρεύμα που θα συμπαρασύρει σε μια Εθνική στρατηγική όλες τις δυνάμεις του τόπου για να δικαιωθούν οι μεγάλες προσπάθειες που έχουν κάνει οι Ελληνίδες και οι Έλληνες τα τελευταία πέντε χρόνια.

 Σ΄ αυτή τη δύσκολη συγκυρία για τη Πατρίδα και την Παράταξη πήραμε την απόφαση να συμμετέχουμε στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στο νομό μας.

Μοναδικό μας κίνητρο η αγάπη για τον τόπο μας, η διάθεση για προσφορά μας και χρέος απέναντι στην Δημοκρατική Παράταξη που ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ τόσα πολλά έχει προσφέρει στη Πατρίδα.

Μ’αυτές τις σκέψεις απευθυνόμαστε σε όλους εσάς Λευκαδίτες και Λευκαδίτισσες , ζητάμε την στήριξή σας

                            Υποψήφιοι Βουλευτές

                             Ιωάννης  Λάζαρης
                         Νικόλαος Πεντεσπίτης
                          Σταύρος  Σκλαβενίτης


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ν.ΠΕΝΤΕΣΠΙΤΗ

Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες,
Αποφάσισα με συναίσθηση της ευθύνης που αναλαμβάνω να είμαι υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Παράταξη,στον τόπο όπου μεγάλωσα, εργάζομαι και που κυρίως αγαπώ.
Δηλώνω ¨παρών¨ στη πιο δύσκολη και ίσως σημαντικότερη εκλογική αναμέτρηση.
Στέκομαι απέναντί σας σεμνά, έχοντας επίγνωση του νεαρού της ηλικίας μου και τις μη κατοχής βαρύγδουπων τίτλων και αξιωμάτων.
Ζητάω από όλους τους ανιοδιοτελείς, δημοκρατικούς και με διάθεση προσφοράς συμπολίτες να συνταχθούν μαζί μου σε μια κοινή προσπάθεια για μια νέα αρχή.
Να δώσουμε τον αγώνα και τη μάχη απέναντι στο λαϊκισμό και τις δημαγωγικές πολιτικές.
Μαζί πρέπει να παλέψουμε για να έχει η Ελλάδα στις 26 Ιανουαρίου ελπίδα και προοπτική με μια νέα κυβέρνηση Εθνικής ενότητας.
Στη διάρκεια της ενασχόλησής μου με τα κοινά ποτέ δεν έβαλα μπροστά το προσωπικό μου όφελος παρά μόνο το συμφέρον του τόπου μου.
Όσοι με γνωρίζετε, ξέρετε ότι ποτέ δε διαπραγματεύτηκα τις αξίες και τα πιστεύω μου, για τα οποία αγωνιζόμουν και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι.
Κλείνοντας καλώ όλους τους νέους,όλους που σκέφτονται ελεύθερα να στηρίξουν τη νέα μου προσπάθεια .
Μπορεί οι ιδεολογίες μας να μας χωρίζουν, όμως, οι αγωνίες και τα όνειρα μας ενώνουν.
Νέοι Άνθρωποι, Νέα Αρχή!

Με εκτίμηση
Νικόλαος Πεντεσπίτης
Υπ. Βουλευτής
 ΠΑΣΟΚ N.Λευκάδας



Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger