Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΙΟΝΙΟΝ ΣΤΑΡ ΑΤΤΕΞΕ για την παράνομη διακήρυξη περί εκμίσθωσης του ξενοδοχείου ΙΟΝΙΟΝ ΣΤΑΡ

 ΙΟΝΙΟΝ ΣΤΑΡ ΑΤΤΕΞΕ για την παράνομη διακήρυξη περί εκμίσθωσης του ξενοδοχείου ΙΟΝΙΟΝ ΣΤΑΡ
 περιήλθε σε γνώση μας από 20-11-2014 διακήρυξη του Αγροτικού Συνεταιρισμού ΤΑΟΛ περί εκμίσθωσης του ξενοδοχείου μετά πλήρους ξενοδοχειακού εξοπλισμού, όπου εδράζεται ακόμη φορολογικά η επιχείρησή μας. Επ’ αυτής της διακήρυξης σημειώνουμε τα εξής:

1.     Στα δικαστήρια αυτά κρίνεται ακόμη και θα κριθεί η νομιμότητα της διαδικασίας αποβολής. Μέχρι στιγμής έχει εκδοθεί προσωρινή μόνον απόφαση, η υπ’αριθμ. 425/2014 του Μονομελούς Πρωτοδικείου Λευκάδας, η οποία απαγόρευσε την απόδοση χρήσης όλου του κινητού εξοπλισμού του ξενοδοχείου μας, αλλά και των παραρτημάτων και παρακολουθημάτων αυτού στο ΤΑΟΛ. Να σημειωθεί ότι ο εξοπλισμός έχει αγοραστεί από την εταιρεία μας και ανήκει σε εμάς.
2.    Έτσι, δημιουργείται ζήτημα αστικής και ποινικής ευθύνης για όσους (φυσικά ή νομικά πρόσωπα) ενεργούν ή θα ενεργήσουν στο μέλλον σύμφωνα με την ανωτέρω διακήρυξη, όπως προβλέπεται από τον νόμο και ειδικά από την διάταξη του άρθρου 940 ΚΠολΔ παρ.3 (περί αποζημίωσης μετά την ακύρωση εκτέλεσης), σύμφωνα με την διάταξη του άρθρου 904 ΑΚ (περί αδικαιολόγητου πλουτισμού), αλλά και στην καλύτερη των περιπτώσεων σύμφωνα με τις ποινικές διατάξεις των άρθρων 331 ΠΚ (περί αυτοδικίας) και 232Α ΠΚ (περί μη συμμόρφωσης σε διάταξη δικαστικής απόφασης), αφού η προαναφερόμενη απόφαση απαγόρευσε την απόδοση του εξοπλισμού του ξενοδοχείου και η διοίκηση αναλαμβάνει μόνη της το σχετικό δικαίωμα αυθαίρετα και παράνομα, χωρίς δικαστική εντολή.
Ενόψει αυτών καταγγέλλουμε απερίφραστα την προαναφερόμενη παράνομη ενέργεια του ΤΑΟΛ και επιφυλασσόμαστε να προσφύγουμε στην δικαιοσύνη για την προάσπιση των  δικαιωμάτων μας.
Λευκάδα, 21-11-2014
Για την ΙΟΝΙΟΝ STAR ΑΤΤΕΞΕ



Ο νόμιμος εκπρόσωπος
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger