Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ Ε.Κ

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ  ΛΕΥΚΑΔΑΣ - ΒΟΝΙΤΣΑΣ
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ
Το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ καταγγέλλει σε όλους τους εργαζόμενους τους νέους σχεδιασμούς της συγκυβέρνησης κατά της κοινωνικής ασφάλισης. Με επανάληψη των παραπλανητικών θεωριών για την βιωσιμότητα των ταμείων προετοιμάζουν νέες περικοπές σε συντάξεις και ιατροφαρμακευτική
περίθαλψη και επέκταση της επαγγελματικής - ιδιωτικής ασφάλισης που θα φορτωθούν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι.
Στην ίδια κατεύθυνση ήταν και οι επικίνδυνες  δηλώσεις του Διοικητή του ΙΚΑ να εξαρτώνται οι παροχές υγείας από τον αριθμό ενσήμων των ασφαλισμένων. Αυτό σημαίνει ότι χιλιάδες εργαζόμενοι, άνεργοι θα στερηθούν το δικαίωμα στην υγεία και θα πληρώνουν τεράστια ποσά από την τσέπη τους ενισχύοντας έτσι την κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων. Τα ένσημα των ανέργων και της νέας γενιάς φτάνουν για μια ασπιρίνη !!!
Οι εργαζόμενοι πρέπει να οργανώσουν την πάλη τους, να διεκδικήσουν αποκλειστικά δημοσία και δωρεάν υγεία, πρόνοια με κατάργηση κάθε επιχειρηματικής δραστηριότητας.
Να απαντήσουν με μαζική συμμετοχή στην πανεργατική απεργία στις 27 Νοέμβρη.

ΛΕΥΚΑΔΑ 11-11-2014
Η  ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger