Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΙΔΡΥΘΗΚΕ Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΒΟΝΙΤΣΑΣ-TΟ ΟΡΑΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ - ΧΘΕΣ Η ΤΕΛΕΤΗ ΤΩΝ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ





Το όραμα για την ανάδειξη του πολιτισμού, για τη δημιουργία μιας καλλιτεχνικής κυψέλης, το αποτέλεσμα μιας κοινής, μεγάλης προσπάθειας των ιδρυτικών μελών της Φιλαρμονικής Εταιρείας Βόνιτσας εγκαινιάστηκε χθες το βράδυ του Σαββάτου 4 Οκτωβρίου  2014 και ώρα 6:30 μ.μ., σε δικό της χώρο ανακαινισμένο λειτουργικό χώρο.
Το κτήριο αυτό  ανήκει στον Αγροτικό Συνεταιρισμό και ενοικιάστηκε  για να  στεγαστεί  η Φιλαρμονική.

Ο Αγιασμός τελέστηκε από τον πάτερ  Χρήστο Βέττα, ενώ το παρών έδωσαν τόσο ο Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας Γεώργιος Αποστολάκης, ο Αντιδήμαρχος και αναπληρωτής Δήμαρχος Στούπας Θεόδωρος,ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Παντελής Απόστολάκης, ο δημοτικός σύμβουλος Τζεφριός Βασίλειος, o τοπικός σύμβουλος Βόνιτσας Μάρης Φώτιος αλλά και κόσμος που βρέθηκε εκεί για να στηρίξει την Φιλαρμονική.
Στη συνέχεια το λόγο πήρε η ταμίας της Φιλαρμονικής Εταιρείας Βρακατσέλη Χριστίνα όπου ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους που βοήθησαν για την συγκρότηση  της Φιλαρμονικής ενώ ζήτησε από τη νέα δημοτική αρχή αρωγή κυρίως σε όργανα. Ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι θα είναι δίπλα τους σε ότι χρειαστούν.
Έπειτα μίλησε και ο δάσκαλος Αθανάσιος Μήτσουρας ο οποίος θα διδάσκει τρεις φορές την εβδομάδα.
Στο τέλος μοιράστηκαν γλυκά που τα έφτιαξαν οι γονείς των παιδιών και τα μοίρασαν στον κόσμο που παραβρέθηκε εκεί.
Εγγραφές θα γίνονται καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς στη Φιλαρμονική.

ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κούτσικος Λάμπρος
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Βρακατσέλη Γεωργία
ΤΑΜΙΑΣ: Βρακατσέλη Χριστίνα
ΜΕΛΟΣ: Ντάλας Γεώργιος
ΜΕΛΟΣ: Ζήκας Χρήστος

ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ ΕΡΓΟ!!!







Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger