Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Μια αλλιώτικη καθιστική… διαμαρτυρία στο Μεγανήσι…

Σε κατάληψη του οδοστρώματος προχώρησε  σήμερα ένα κοπάδι γίδια στο Μεγανήσι. Οι  πιθανοί λόγοι της διαμαρτυρίας τους, όπως εικάζουμε, αφού κανείς εκπρόσωπός τους δεν  εξέφρασε την επιθυμία να μιλήσει on camera, είναι είτε η έλλειψη  μέτρων από πλευράς των αρχών για την προστασία των αιγοπροβάτων από τον καταρροϊκό
πυρετό που έχει οδηγήσει στον αποδεκατισμό τους, είτε το αίτημα για άμεση αποζημίωση για τους χαμένους συγγενείς  από το υπουργείο, είτε  πολύ απλά υπεράσπιση του δικαιώματός τους να χρησιμοποιούν ελεύθερα τους δρόμους ελλείψει ικανού αριθμού μόνιμου πληθυσμού του νησιού.
Αξίζει να σημειωθεί ότι έπειτα από μικρό χρονικό διάστημα  το κοπάδι  παρέδωσε τον δρόμο σε κυκλοφορία οικειοθελώς και χωρίς «παρατράγουδα», ωστόσο οι επόμενες ημέρες θα δείξουν εάν  το γεγονός ήταν τυχαίο ή πρόκειται για ένα καλά οργανωμένο σχέδιο με στόχο την ανατροπή της κατεστημένης λογικής που θέλει  τα αιγοπρόβατα στους στάβλους,  άβουλα υποχείρια του εκάστοτε τσοπάνη.
http://meganisinews.eu/
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger