Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑΤΡΩΝ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΟΝΟΜΕΤΡΟ…

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ                                                  
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Μπορεί μέσα στο 2014 να έχουν αποχωρήσει από το Νοσοκομείο Λευκάδας ΠΕΝΤΕ  μόνιμοι  γιατροί  ( παθολόγος , παιδίατρος, ορθοπεδικός, χειρουργός, γυναικολόγος, γενικός γιατρός ) και  ΤΡΕΙΣ  επικουρικοί ( παιδίατρος , καρδιολόγος, ακτινολόγος ) , μπορεί το νοσοκομείο να στενάζει κάτω από την  τεράστια έλλειψη γιατρών , νοσηλευτών ,διοικητικών υπαλλήλων , μπορεί  τα περιστατικά που έρχονται στο νοσοκομείο να έχουν αυξηθεί
κατακόρυφα εξαιτίας της κατάρρευσης του  ΕΟΠΥ , της υπολειτουργίας  του ΠΕΔΥ αλλά  και της οικονομικής αδυναμίας των συμπολιτών μας να πάνε σε ιδιώτες γιατρούς, η κυβέρνηση συνεχίζει τον εμπαιγμό !!!                                                                                                                                                 Γιατί εμείς θεωρούμε εμπαιγμό  την  πρόσληψη  μόνο  ενός επικουρικού χειρουργού γιατρού σε αντικατάσταση του μόνιμου που αποχώρησε και την προκήρυξη για πρόσληψη  στις 22/9/2014 (ΑΔΑ : ΩΘΛΩΘ-ΑΣ1) ενός επικουρικού παθολόγου στη θέση του συνταξιοδοτούμενου Διευθυντή της παθολογικής κλινικής , παρά τις τόσες αποχωρήσεις γιατρών μέσα στο 2014 αλλά και τις χρόνιες ελλείψεις  σε όλες τις ειδικότητες .
Έτσι δείχνουν την φροντίδα  τους και το ενδιαφέρον τους  για την υγεία των συμπολιτών μας.
Η πραγματικότητα όμως τους διαψεύδει. Στο νοσοκομείο εφημερεύουν για τον μήνα   Σεπτέμβριο  οι παρακάτω γιατροί :
·       Ορθοπεδικός  για 7 ημέρες 
·       Καρδιολόγος για 5ημέρες
·       Παιδίατρος για 11 ημέρες
·       Γυναικολόγος για 14 ημέρες
·       Παθολόγος για 24 ημέρες
·       Ακτινολόγος για 22 ημέρες
·       Μικροβιολόγος  για 24 ημέρες
·       Νεφρολόγος για 22  ημέρες
Η ίδια κατάσταση  βέβαια θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα.  Στα δε υπόλοιπα τμήματα πνευμονολογικό, ωτορινολαρυγγολογικό  , κυτταρολογικό, οδοντιατρικό  θεωρείται πολυτέλεια το 2014 να υπάρχει επαρκής κάλυψη από γιατρούς. Για την εξυπηρέτηση των πολιτών τις  υπόλοιπες μέρες  «εφημερεύουν και άλλα νοσοκομεία κοντινά ή μακρινά..» σύμφωνα με τη Διοίκηση.
Τα συμπεράσματα δικά σας…
                                                                          

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ  Γ.Ν. ΛΕΥΚΑΔΑΣ


Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger