Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Η Equal Society στον ετήσιο οδηγό της ICAP Leading Employers in GreeceΗ Equal Society για ακόμη μια φορά, σε ακόμη μια έρευνα ποιοτικής αξιολόγησης δηλώνει παρόν. Χάρη στη συνέπεια και στις ανθρωποκεντρικές της δράσεις, ο Οργανισμός μας βρίσκεται για τρίτη χρονιά στον οδηγό «Leading Employers in Greece».

Η έκδοση της ICAP Group παρουσιάζει αναλυτικά τις κορυφαίες εταιρείες και τους κορυφαίους φορείς που κατά το τρέχον έτος διακρίνονται στους τομείς της Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού και της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.
Ο συνδυασμός της κουλτούρας προσφοράς, του επαγγελματισμού και της κοινωνικής ευθύνης που χαρακτηρίζουν την Equal Society αποκρυσταλλώνεται στην υλοποίηση πολλών διεθνών, αλλά και εθνικών έργων που έχουν απώτερο στόχο να ωφελήσουν το κοινωνικό σύνολο, δίνοντας έμφαση στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.
«Το όραμα μας είναι η δημιουργία μιας πιο αλληλέγγυας κοινωνίας μέσα από διαδικασίες ανοικτού διαλόγου και συμμετοχής όλων των πολιτών και των αρμοδίων φορέων.
 Η καταπολέμηση της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού είναι το ζητούμενο σήμερα στη χώρα μας. Η ενίσχυση και η προώθηση στην αγορά εργασίας, η στήριξη ευπαθών ομάδων του πληθυσμού, η βοήθεια σε νέους που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να σπουδάσουν και η προώθηση της κοινωνικής οικονομίας και της κοινωνικής επιχειρηματικότητας, ως ένας τρίτος δρόμος, αποτελούν τους κεντρικούς άξονες των δραστηριοτήτων μας.
Είναι βαθιά μας πίστη ότι οι ριζοσπαστικές μεταρρυθμίσεις στην εκπαίδευση μπορούν να αλλάξουν την κοινωνία, αλλά και να μας οδηγήσουν γρηγορότερα στην έξοδο από την κρίση», δήλωσε σχετικά ο κ. Σπύρος Φρεμεντίτης, πρόεδρος της Equal Society.
Κεντρικοί άξονες της παρουσίας του Οργανισμού στον έντυπο οδηγό ήταν το πρόγραμμα «Σπουδάζω με Υποτροφία!» στο πλαίσιο του οποίου και σε συνεργασία με περισσότερα  από 30 εκπαιδευτικά ιδρύματα της Ελλάδας και του εξωτερικού προσφέρθηκαν  90 υποτροφίες  αξίας 1.200.000 ευρώ αλλά και οι Κοινωνικές  Δομές σε Αθήνα, Κέρκυρα και Λευκάδα οι οποίες διαφυλάττουν την αξιοπρέπεια ανθρώπων που ζουν κάτω από το όριο της φτώχιας και συνδράμουν ουσιαστικά προκειμένου να επανακτήσουν την αυτοπεποίθηση τους για ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή τους.   
Η EQUAL SOCIETY – ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΙΣΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ είναι ένας ανεξάρτητος, μη κερδοσκοπικός, Οργανισμός με δράσεις «Κατά του Κοινωνικού Αποκλεισμού, της Ανεργίας και της Φτώχειας».
Στόχος η ουσιαστική ενίσχυση ατόμων από ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού στα θέματα της  εκπαίδευσης,  της επαγγελματικής κατάρτισης, της αγοράς εργασίας, της κοινωνικής ασφάλισης, της υγείας και της επιχειρηματικότητας.

Προωθούμε την ευαισθητοποίηση, ενημέρωση των πολιτών όσον αφορά στα δικαιώματα της ισότητας, της ίσης μεταχείρισης και της μη διάκρισης σε όλους τους τομείς της κοινωνικής ζωής.
Ο Οργανισμός διαθέτει παραρτήματα ή και άτυπες δομές και ομάδες πολιτών σε αρκετές πόλεις της Ελλάδας. Το μητρώο των εθελοντών αριθμεί περισσότερα από 450 άτομα.
Για περισσότερες πληροφορίες στο site της Equal Society  http://spoudazo.equalsociety.gr/index.php/el/

Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger