Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΜΕΣΩ ΤΑΙΠΕΔ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΤΥΜΒΟ ΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΩΝ….

Μοιάζει απίστευτο καθώς δείχνει να ξεπερνά και την πιο άρρωστη φαντασία, δυστυχώς όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό και φυσικά θα γίνει πραγματικότητα αν κάποιο αποτέλεσμα εθνικών εκλογών δεν βάλει φρένο στις κυβερνητικές μαριονέτες, Σαμαρά και Βενιζέλο.
Σύμφωνα με την πρόσφατη απόφαση της διυπουργικής επιτροπής Αποκρατικοποιήσεων, που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της
Κυβερνήσεως, μεταφέρθηκαν στο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), εκτός των άλλων, και το Τουριστικό Συγκρότημα Ξενία του Ναυπλίου, το οποίο ανήκει στον ΕΟΤ, τελεί υπό τη διοίκηση της ΕΤΑΔ και αποτελείται από τρία ακίνητα. Το Ξενία Palace Ακροναυπλίας επί οικοπέδου 24 στρεμμάτων, το Ξενία Amphitrion επί οικοπέδου 3,5 στρεμμάτων και το Ξενία Ναυπλίου Α’ επί οικοπέδου 4,5 στρεμμάτων.
Εκείνο όμως που ΔΕΝ αναφέρεται στην απόφαση μεταβίβασης είναι πως τα 28,5 στρέμματα που αφορούν το τουριστικό συγκρότημα της Ακροναυπλίας είναι κηρυγμένος αδόμητος αρχαιολογικός χώρος (αλλά και περιοχή προστατευμένη ως Νatura), κάτι που ουδόλως πτοεί τους κτηματομεσίτες κυβερνώντες, που βγάζουν στο σφυρί μέχρι και αρχαιολογικούς χώρους !
ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ:  ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΤΑ ΟΣΤΑ ΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΩΝ
limani-arxaias-salaminas
Εκτός, όμως, από την περίπτωση της Ακροναυπλίας, από την «αξιοποίηση» δεν ξεφεύγουν αρχαιολογικοί χώροι, όπως…
ο Ναός του Απόλλωνα Ζωστήρα κοντά στον Αστέρα Βουλιαγμένης και ο Τύμβος των Σαλαμινομάχων στη Σαλαμίνα.
Με τη λογική που ο αρχαίος ναός εντάχθηκε στο ξενοδοχειακό φιλέτο της Βουλιαγμένης, έτσι και ο αγοραστής του ΟΛΠ θα έχει στην κατοχή του και την Κυνοσούρα, δηλαδή τον χώρο που υπάρχουν όλα τα ευρήματα από τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας, εκεί που βρίσκεται και ο Τύμβος των Σαλαμινομάχων.
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger