Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΣΤ’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ- Η μετάβαση από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο
Το Κέντρο Πρόληψης ολοκληρώνοντας τη συνεργασία του για τη φετινή σχολική χρονιά με το 2ο και το 3ο Δημοτικό Σχολείο Λευκάδας, υλοποίησε 6 δίωρες παρεμβάσεις στους μαθητές
όλων των τμημάτων της  ΣΤ’ τάξης, εκάστοτε σχολείου, όπου με βιωματικό τρόπο διαπραγματευτήκαμε ζητήματα άγχους και αλλαγής και τι σημαίνει για τα παιδιά η μετάβαση από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο.
Οι παρεμβάσεις σχεδιάστηκαν και υλοποιήθηκαν από τη Σοφία Ασπρογέρακα- Αργύρη, Κοινωνική Ανθρωπολόγο, Επιστημονικό Στέλεχος του Κέντρου Πρόληψης και μία εκ των παρεμβάσεων υλοποίησε η Μαρία Γεωργάκη, Ψυχολόγος, Επιστημονικό Στέλεχος του Κ.Π.
Ευχαριστούμε πολύ για τη διευκόλυνση που παρείχαν για την υλοποίηση των δράσεων: τη Δ/ντρια του 3ου Δημοτικού Σχολείου, κα Αικατερίνη Σάντα- Μακρή και τον δάσκαλο της ΣΤ’ τάξης κ. Γ. Υφαντίδη όπως και τον Δ/ντη του 2ου Δημοτικού Σχολείου κ. Μαρούση, καθώς και τους δασκάλους  της ΣΤ’ τάξης κ.Κευσίκογλου και κ. Κότση.

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Κ.Π.

ΣΟΦΙΑ ΑΣΠΡΟΓΕΡΑΚΑ-ΑΡΓΥΡΗ,
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΟΣ-

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger