Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Ενημερωτική Επιστολή Προέδρου Επιμελητηρίου Λευκάδας εν όψει των επικείμενων εκλογών τοπικής αυτοδιοίκησης


Αγαπητά μέλη του Επιμελητηρίου Λευκάδας,  
Με αφορμή την επικείμενη διεξαγωγή των τοπικών αυτοδιοικητικών αρχαιρεσιών θα ήθελα να σας ενημερώσω για την απόφασή μου να μετέχω σε αυτές ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Μια απόφαση καθόλου εύκολη, αλλά με απόλυτη επίγνωση και ευθύνη για την  επιλογή  μου.

Η πολιτική της αποστάσεως από τα κοινά με βρίσκει αντίθετο ως αρχή! Βιώνουμε περιόδους που επιβάλλεται να τολμήσουμε και να παλέψουμε για ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και κυρίως για τα παιδιά μας!
Με γνώμονα όλα τα προαναφερθέντα αποφάσισα να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση των συμπολιτών μου και να ενώσω τις  δυνάμεις μου με ανθρώπους που κρίνω ότι μοιράζονται τις ίδιες αρχές με τις δικές μου, ανθρώπους που είναι άφθαρτοι, δημιουργικοί και με διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς στα κοινά του τόπου μας. Πρόσωπα καταξιωμένα επαγγελματικά και κοινωνικά. Πρόσωπα με ξεχωριστές διαδρομές αλλά με κοινή αγωνία και όραμα που έχουν αποδείξει ότι μπορούν να εργαστούν και να προσφέρουν στον τόπο τους!   
Κλείνοντας θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι το έργο που έχουμε αρχίσει στο Επιμελητήριο θα συνεχίσει απρόσκοπτα και στο παρόν και στο μέλλον, και προφανώς ανεξαρτήτως των εκλογικών αποτελεσμάτων της τοπικής αυτοδιοίκησης,  διότι είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΟΥ να συμβάλω τα μέγιστα για ένα καλύτερο μέλλον του τόπου μας.
Εύχομαι η επόμενη μέρα των εκλογών να μας βρει όλους ακόμα πιο ενωμένους και ακόμα πιο δυνατούς, για να φτάσουμε τη Λευκάδα μας εκεί που της αξίζει!

Με εκτίμηση
Σωτήρης Σκιαδαρέσης

Πρόεδρος Επιμελητηρίου Λευκάδας
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger