Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Δηλώσεις Σπ. Σπύρου μετά το εκλογικό αποτέλεσμα

 

  Θέλω να ευχαριστήσω, από τα βάθη της καρδιάς μου, τις Επτανήσιες και Επτανήσιους που επέλεξαν να ψηφίσουν το συνδυασμό μας, καθώς και τους υποψήφιους – μέλη του συνδυασμού μας, όπως και τους συνεργάτες μου σε αυτό το δύσκολο αγώνα που δώσαμε για την Περιφέρειά μας.
  Είναι πλέον κατανοητό σε εκείνους που αγωνίστηκαν μαζί μας ότι η  διακυβέρνηση της Περιφέρειας δεν είναι υπόθεση ενός ατόμου ή ενός συνδυασμού αλλά πρόκειται για μια συλλογική προσπάθεια.


  Το μήνυμα των εκλογών είναι σαφές: Ο κόσμος ζητεί από όλους εμάς να προχωρήσουμε με συναίνεση, συνεργασία και σύνθεση απόψεων, με στόχο την ενδυνάμωση της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, τη συνέχιση των έργων, το σχεδιασμό του μέλλοντος πάνω σε ρεαλιστικές βάσεις.

  Οι πολίτες αναγνώρισαν ότι – σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύσαμε – καταφέραμε να θεμελιώσουμε το νέο θεσμό της αιρετής Περιφέρειας σε σωστές βάσεις, να σταθούμε όρθιοι, να πράξουμε το καλύτερο δυνατό για την Περιφέρειά μας, να εργαστούμε αδιάκοπα, με συνέπεια και ήθος χωρίς να «εμπορευτούμε» τις ελπίδες του λαού και να δώσουμε υποσχέσεις.

  Οι πολίτες κατανόησαν ότι είμαστε η πιο αξιόπιστη και ισχυρή δύναμη, ότι ήμασταν και θα παραμείνουμε δίπλα τους, στηρίζοντας την Αυτοδιοίκηση, αποκαθιστώντας τις αδικίες και διεκδικώντας τα μέγιστα για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

  Ενδεικτικό της αναγνώρισης είναι ότι οι Ληξουριώτες, που επλήγησαν από τη φύση τόσο άσχημα, κατανόησαν ποιος στάθηκε δίπλα τους, ποιος αγωνίστηκε και ποιος θα συνεχίσει να αγωνίζεται για την πλήρη αποκατάσταση των ζημιών.
  
  Η πολιτική διαδρομή των επικεφαλής των συνδυασμών που συμμετείχαν σε αυτές τις εκλογές αλλά και των μελών τους είναι γνωστή στους πολίτες και η σύνθεση των απόψεων είναι για μας προαπαιτούμενο για την παραπέρα πορεία μας.

  Καλώ τις Επτανήσιες και Επτανήσιους να έρθουν κοντά μας, να συνεχίσουμε μέσα από διάλογο και κοινή διαμόρφωση το σχεδιασμό για την πρόοδο την Περιφέρειά μας, απελευθερωμένοι από αγκυλώσεις και με κριτήριο τη λογική και το ρεαλισμό.


  Είναι πολλά εκείνα που μας ενώνουν, με κυρίαρχο την αγάπη για τον τόπο μας, το ενδιαφέρον μας για το κοινό καλό και τη μαχητική επίλυση των προβλημάτων.    
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger