Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Γ.Ν.ΛΕΥΚΑΔΑΣ


Μετά από μαζική γενική συνέλευση που πραγματοποιήσαμε  την Παρασκευή 9 Μαΐου, οι εργαζόμενοι του Γενικού Νοσοκομείου Λευκάδας σχετικά με την αντιδραστική αντεργατική αξιολόγηση  ομόφωνα αποφασίσαμε:
·        Απαιτούμε την κατάργηση του νόμου 4250/14 για την «αξιολόγηση».

·        Είμαστε αντίθετοι στην «αξιολόγηση» που προβλέπει ο παραπάνω νόμος και σε κάθε αξιολόγηση  που σκοπό έχει τις διαθεσιμότητες- απολύσεις , την ανατροπή των εργασιακών μας σχέσεων, τον ατομικό μισθό και τη μετατροπή των νοσοκομείων σε επιχειρήσεις.
·        Εναντιωνόμαστε στην κατάργηση τμημάτων του νοσοκομείου και την εκχώρηση υπηρεσιών σε ιδιωτικά συνεργεία (π.χ καθαριότητα , επισιτισμός , τεχνική υπηρεσία κ.τ.λ.) και τη λειτουργία τους με μισθούς πείνας και χωρίς εργασιακά δικαιώματα.
·        Παλεύουμε για δημόσιο και δωρεάν σύστημα υγείας με βάση τις σύγχρονες και πραγματικές ανάγκες των πολιτών.
·        Διεκδικούμε την άμεση αποπεράτωση του καινούργιου νοσοκομείου  το οποίο θα λειτουργεί στα πλαίσια ενός δημόσιου συστήματος Υγείας και όχι για τα συμφέροντα ιδιωτικών εταιριών.
Στο πλαίσιο αυτό αποφασίζουμε:
1.     Συγκρότηση επιτροπής αγώνα.
2.     Συνάντηση με τη διοίκηση και γνωστοποίηση της θέσης μας απέναντι στην «αξιολόγηση».
3.     Τη συγκέντρωση υπογραφών προκειμένου οι εργαζόμενοι να εκφράσουν τη αντίθεση τους ενάντια στο νόμο 4250/14.
4.     Συνάντηση με τους προϊστάμενους και τους και τους διευθυντές και ενημέρωση τους για τις επιπτώσεις που θα έχει η βαθμολόγηση από μέρους τους στους εργαζόμενους, στους ίδιους και στη λειτουργία του νοσοκομείου.
5.     Αποχή από κάθε διαδικασία που έχει σχέση με την εφαρμογή της αντιδραστικής «αξιολόγησης» στην πράξη.
6.     Συμμετοχή στην 24ωρη πανελλαδική απεργία την ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΜΑΪΟΥ.
7.     Μαζική παράσταση διαμαρτυρίας  στη διοίκηση  του Νοσοκομείου στις 19 Μαΐου, ημέρα που θα επιχειρηθεί η έκδοση απόφασης για επιμερισμό των ποσοστών στους κλάδους του νοσοκομείου.


Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger