Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Σύλλογος εκπ.κών α.θμιας Λευκάδας..

Η μάχη για το μπλοκάρισμα και την ακύρωση της αυτοαξιολόγησης συνεχίζεται.
Το ΔΣ του Συλλόγου συνεδρίασε την Τρίτη 27/5/2014 και συζήτησε τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την ΑΕΕ και τη δράση του Συλλόγου καταλήγοντας στα παρακάτω:

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να υψώσουν το ανάστημά τους και να αντισταθούν στις πολιτικές που μαυρίζουν τις ζωές μας υλοποιώντας το πρόγραμμα δράσης του συλλόγου μας  και της ΔΟΕ για στάσεις εργασίας.
Είναι πλέον κοινή παραδοχή ότι στόχοι του μηχανισμού αυτοαξιολόγησης-αξιολόγησης είναι η διάλυση του δημόσιου δωρεάν  χαρακτήρα του σχολείου, η νομιμοποίηση και η εφαρμογή της πολιτικής κατηγοριοποίησης σχολείων και εκπαιδευτικών, της χειραγώγησης και του ανταγωνισμού των εκπαιδευτικών, της καθήλωσης – μείωσης μισθών και βαθμών και τελικά των απολύσεων. Κάθε βήμα στην κατεύθυνση της εφαρμογής της αυτοαξιολόγησης φέρνει όλο και πιο κοντά αυτούς τους κινδύνους. Γι αυτό, απέναντι στον αυταρχισμό και τα «εντέλεσθε» του υπουργείου, πρέπει να σταθούμε πιο αποφασισμένοι και πιο ενωμένοι από ποτέ.
            Καλούμε τη ΔΟΕ να οργανώσει τον αγώνα του κλάδου με γνώμονα το συμφέρον των συναδέλφων και της εκπαίδευσης. Να αναλάβει τις ευθύνες της, να βγει μπροστά στηρίζοντας πραγματικά όλους εκπαιδευτικούς, με συνέπεια λόγων και έργων εγκαταλείποντας την τακτική της συναίνεσης.
Όπλο μας είναι η συλλογικότητα και η αλληλεγγύη!
Την Παρασκευή  30/5 στις 16.00 και το Σάββατο 31/5 στις 8.00 διοργανώνονται επιμορφωτικά σεμινάρια Δ/ντών Α/θμιας και Β/θμιας εκπ/σης στο Μουσικό Σχολείο. 
Με βάση και τις μέχρι τώρα αποφάσεις καλούμε όλους τους συναδέλφους να βρίσκονται μπροστά στο χώρο του σχολείου για να μπλοκάρουμε το σεμινάριο. Την Παρασκευή στις 15.00 και το Σάββατο στις 7.30. Η κινητοποίηση γίνεται σε συνεργασία με την ΕΛΜΕ Λευκάδας.
Τέλος, καλούμε τους Δ/ντές  να μην προσέλθουν στα σεμινάρια δεχόμενοι ταυτόχρονα και την παραβίαση του ωραρίου εργασίας τους, την οποία και καταγγέλλουμε.

Το ΔΣ του Συλλόγου
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger