Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Ευχαριστήριο Μήνυμα, Γιάννης Γαρύφαλλος

Συμπολίτισσες και συμπολίτες, φίλες και φίλοι,
Επιτρέψτε μου την εγωιστική κίνηση να ευχαριστήσω όλους όσοι έδειξαν την προτίμησή τους στο πρόσωπό μου, κατά τον πρώτο γύρο των Περιφερειακών Εκλογών. Η εμπιστοσύνη σας με τιμά και μου δίνει την ελπίδα ότι μπορούν να γίνονται προεκλογικοί αγώνες και πολιτικές εκστρατείες χωρίς τα «στενά μαρκαρίσματα» παλαιοκομματικού τύπου, χωρίς προσωπικές στρατηγικές και χωρίς γραφικά και κουραστικά παρακαλετά.

Θα ήθελα επίσης, και κυριότερα, να ευχαριστήσω όλους αυτούς που περιέβαλαν με την εμπιστοσύνη τους το ψηφοδέλτιο της «ΑΝ.Α.Σ.Α.για τα Ιόνια Νησιά», που ψήφισαν το Θεόδωρο Γαλιατσάτο, το Θοδωρή το Χαλικιά και τους άξιους συνυποψήφιούς μου.
Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω αυτούς τους ανθρώπους από τη Λευκάδα, το Μεγανήσι, τον Καστό και τον Κάλαμο, οι οποίοι ψήφισαν σχήματα αριστερά, προοδευτικά και αντιμνημονιακά, χαρίζοντάς μου την αναπτερωμένη ελπίδα ότι θα κάνουμε τη μεγάλη στροφή, θα πραγματοποιήσουμε τη μεγάλη ανατροπή, θα πάρουμε τις ζωές μας ξανά στα χέρια μας, θα αποφασίσουμε εμείς για τον τόπο μας.
Την Κυριακή, στις 25 Μαΐου, θα ψηφίσουμε τον Κώστα Δρακονταειδή για Δήμαρχο Λευκάδας, θα ψηφίσουμε το Θεόδωρο Γαλιατσάτο και την ΑΝ.Α.Σ.Α. στο δεύτερο γύρο των Περιφερειακών Εκλογών, θα ψηφίσουμε ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές.
Τώρα είναι η ευκαιρία να δείξουμε τη δύναμη της Δημοκρατίας, τώρα έχουμε την ευθύνη να πάρουμε θέση!

Γιάννης Γαρύφαλλος, συντονιστής Ν. Ε. Λευκάδας ΣΥΡΙΖΑ, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος «ΑΝ.Α.Σ.Α. για τα Ιόνια Νησιά»
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger