Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Άλλο ένα «ναι σε όλα» από την κα Γκερέκου!!!

Οι πολίτες των Ιονίων θα καταδικάσουν στις κάλπες τις πολιτικές των μνημονίων και τους εκφραστές τους.
Άλλο ένα… επιστολικό ‘ΝΑΙ’ από την βουλευτή της συγκυβέρνησης και δήθεν ‘‘ανεξάρτητη’’ διεκδικητή της ψήφου των πολιτών των Ιόνιων Νησιών, υποψήφια Περιφερειάρχη κα Αγγελική Γκερέκου!
 ΝΑΙ, από την κα Γκερέκου, στο «Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2015-2018». ΝΑΙ στο νομοθέτημα που μονιμοποιεί τα μνημόνια, την λιτότητα και τις πολιτικές οικονομικής υποτέλειας της χώρας μας τουλάχιστον έως το 2018!
 Η κα Γκερέκου έσπευσε να αποσαφηνίσει ότι τα νέα δεσμά που εξυφαίνονται για τη χώρα και το λαό μας, έχουν την απόλυτη στήριξή της, έχουν και τη δική της υπογραφή!
Η απάντηση των πολιτών των Ιόνιων Νησιών θα είναι καταλυτική. Θα την δώσουν με την ψήφο τους στην κάλπη των Περιφερειακών εκλογών, για την ανατροπή της διοίκησης και των αιρετών που, εφαρμόζοντας πιστά τις κυβερνητικές επιταγές, στήριξαν και στηρίζουν τις μνημονιακές πολιτικές, στήριξαν και στηρίζουν τα κόμματα της συγκυβέρνησης, υποβάθμισαν και απαξίωσαν την Περιφέρεια των Ιονίων.
Η υπερψήφιση του συνδυασμού της «ΑΝΑΣΑ», με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Θόδωρο Γαλιατσάτο, θα είναι ψήφος καταδίκης τόσο του ‘‘φίλου της Μέρκελ’’ κου Σπύρου, όσο και της δήθεν ‘‘ανεξάρτητης’’ κας ‘‘ναι σε όλα’’ βουλευτού του ΠΑΣΟΚ.
 Παράλληλα, η υπερψήφιση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές, θα είναι ο καταλύτης πολιτικής ανατροπήςτων μνημονιακών πολιτικών στη χώρα μας.
 Στις τρεις κάλπες που καλούνται να προσέλθουν οι πολίτες των Ιονίων, έχουν μία και μόνο επιλογή: ΝΙΚΗ καιΑΝΑΤΡΟΠΗ. Νίκη του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ, νίκη του περιφερειακού συνδυασμού της «ΑΝΑΣΑ», νίκη των δημοτικών συνδυασμών που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στους Δήμους των Ιόνιων Νησιών. Ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών και αυτών που τις στηρίζουν και τις υπηρετούν.

 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ ΙΟΝΙΩΝ
Το Γραφείο Τύπο
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger