Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

let's do it Εξωραϊστικός Σύλλογος Οικιστών Ράχης "Ο Άγιος Διονύσιος"


Τα μέλη του Εκπολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Οικιστών Ράχης « ο Άγιος Διονύσιος» την Κυριακή 6 Απριλίου και ώρα 10.30π.μ έως και τις 13:00 μ.μ για τρίτη συνεχή χρονιά είπαν δυνατά LET'S DO IT καθαρίζοντας  τον πιο
τουριστικό δρόμο της περιοχής μας, το δρόμο που οδηγεί στους Καταρράκτες,  στέλνοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας και αλτρουισμού για το περιβάλλον και δίνοντας ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

Το ζητούμενο από αυτές τις πρωτοβουλίες δεν είναι σε καμιά περίπτωση να υποκαταστήσουμε το Δήμο στις βασικές του υποχρεώσεις. Στόχος είναι να ευαισθητοποιήσουμε τους δημότες και κυρίως τα μικρά παιδιά στην πρόληψη και στην προστασία από την ρύπανση του χώρου μέσα στον οποίο ζούμε και κινούμαστε. Έτσι θα προκύπτει λιγότερος φόρτος δουλειάς για τις υπηρεσίες του δήμου, μικρότερο κόστος για τους δημότες και σίγουρα ο εθελοντισμός θα βρει έκφραση σε άλλες πιο ουσιαστικές πλευρές της ζωής μας.
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger