Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΑΠΟ ΧΑΛΑΖΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΠΕΤΡΟ






 Μεγάλες καταστροφές απο χαλάζι τη νύχτα της Μεγάλης Πέμπτης .Έριχνε τόσο πολύ χαλάζι που το πρωί το χωριό ξημέρωσε σαν να ήταν χιονισμένο με είκοσι εκατοστά χαλάζι , προξένησε μεγάλες ζημιές , όπου πήγε στις ελιές στα αμπέλια στισ κλιματαριές του χωριού
πατάτες , λουλούδια , οπορωφόρα δέντρα καθώς και όσα ήταν σε ανθοφορία.Ο καιρός συνεχίζεται έως σήμερα Μεγάλο Σάββατο με συνεχείς βροχοπτώσεις.




Εκτός απο αυτό ήρθε και συμπλήρωσε ένα έκτακτο περιστατικό αρρώστησε ο παπάς του χωριού ο παπακώστας , του ευχόμαστε καλή ανάρωση και να κάνουμε μαζί ανάσταση.

Υ.Γ.
Το χωριό έμεινε δίχως ρεύμα απο το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης απο την χαλαζόπτωση έως της πέντε το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής έπαθαν βλάβη δύο υποσταθμοί της ΔΕΗ.Σας παραθέτουμε φωτογραφία με το συνεργείο της ΔΕΗ που προσπαθεί να αποκαταστήσει την βλάβη , που προκλήθηκε απο τους πολλούς κεραυνούς που έπεφταν.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ
Ο πρόεδρος της ένωσης Αγιοπετριτών Αττικής Αντύπας Απόστολος.

Ευχαριστούμε το Φαρμακείο του χωριού για την βοήθεια που μας προσέφερε στο ρεπορτάζ.






Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger