Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Τα αποτελέσµατα από τα γκάλοπ της ιστοσελίδας lefkasnews.gr



Γκάλοπ πραγµατοποιήθηκε µέσω της ιστοσελίδας µας  www.LefkasNews.gr το οποίο είχε τα εξής θέµατα :
 ποιον θεωρείτε κατάλληλο για δήµαρχο,
ποιο κόµµα θα ψηφίζατε στις εκλογές,
µε ποιο βασικό κριτήριο θα ψηφίζατε στις αυτοδικοικητικές εκλογές,
τι σας ενοχλεί περισσότερο το καλοκαίρι
και αν είστε ικανοποιηµένοι από το έργο της Δηµοτικής αρχής.


Επειδή παρατηρήθηκε µια ανοµοιογένεια όσον αφορά του ψήφους και τα τελικά ποσοστά µόνο στο θέµα του καταλληλότερου δηµάρχου έχουµε υποχρέωση  να εξηγήσουµε το τεχνικό µέρος της ψηφοφορίας. Καταρχήν επιτρεπόταν στον κάθε ενδιαφερόµενο να ψηφίσει µια φορά, φυσικά υπάρχουν και τα γκατζετάκια όµως  που µπορούν να ξεγελάσουν προς στιγµήν τον Η/Υ χωρίς  όµως και να διαστρεβλωθεί το τελικό αποτέλεσµα.
Οι  συνολικοί ψήφοι είναι 857, αν αθροίσουµε τα αποτελέσµατα όµως οι συνολικοί ψηφίσαντες είναι 1.068 που σηµαίνει ότι έπεσαν και 211 επιπλέον οι οποίοι όµως δεν µετρήθηκαν από το κεντρικό κάουντερ του προγράµµατος. Μπορείτε να δείτε τα ακριβή αποτελέσµατα στο site www.lefkasnews.gr. Με βάση λοιπόν τα αποτελέσµατα πρώτος και µε συντριπτική πλειοψηφία   βγαίνει ο Κ. Δρακονταειδής µε ποσοστό 22%, δεύτερος  ο Σ.Σκιαδαρέσης µε ποσοστό 11%,  ισοψηφούν στην τρίτη θέση ο Θ. Καββαδάς,  Θ.Βερύκιος, Κ.Ροντογιάννης ακολουθεί ο Σ. Μαργέλης και ο Κ. Βλάχος µε τελευταίους τον Ξ. Βεργίνη, τον Α.Καββαδά κάπου εκεί αναµένεται και το κανονικό ποσοστό του κου Αραβανή ο οποίος δήλωσε ότι δεν θα κατέβει για υποψήφιος άλλωστε.
Προφανώς  λοιπόν κάποιοι αγχώθηκαν πάρα πολύ σχετικά µε τα αποτελέσµατα και  παρότι  δήλωσαν ότι δεν θα είναι υποψήφιοι δεν άντεξαν  στον πειρασµό και την τελευταία µέρα έβαλαν  λυτούς και δεµένους να τους ψηφίσουν. Ο Δήµαρχος από τους 76 ψήφους στις 28/1/14 και ποσοστό 14%
σκαρφάλωσε  στους 224 ψήφους την 30/1/14 και ώρα 10:10  και µε το υψηλότερο ποσοστό 26% 
αξιοσηµείωτο είναι το γεγονός ότι την 30/1/14 τελευταία µέρα από τις 20:25 µέχρι τις 22:10
ο Δήµαρχος πήρε 74 ψήφους. Πήραν φωτιά οι υπολογιστές, λέτε να πληρώσαµε και τίποτα υπερωρίες; Όλα είναι πιθανά.

Εγώ  Δήµαρχε θα σου πρότεινα  να το ξανασκεφτείς και να κατέβεις,  όπως βλέπεις ο κόσµος το ξανασκέφτηκε και σε ζητάει… 
Στο ερώτηµα ποιο κόµµα θα ψηφίζατε  η απάντηση είναι Χρυσή Αυγή και µε µεγάλη διαφορά από τον αµέσως επόµενο που είναι  ο ΣΥΡΙΖΑ να σηµειωθεί δε ότι το γκάλοπ διεξαγόταν παράλληλα µε τις εξελίξεις στο χώρο της πολιτικής όσον αφορά την Χ.Α. Αµέσως επόµενο υψηλό ποσοστό είναι του πεδίου  ότι επιθυµούν άλλο κόµµα και οι αναποφάσιστοι.



Στο ερώτηµα ποιον θεωρείτε κατάλληλο για δήµαρχο Λευκάδας η απάντηση είναι
Κ. Δρακονταειδής,  αν συνδυαστούν µε τα παραπάνω το αποτέλεσµα ήταν αναµενόµενο και µε το ρεύµα που έχει ο Δρακονταειδής στη Λευκάδα.


Στο ερώτηµα µε ποιο βασικό κριτήριο θα ψηφίζατε στις αυτοδιοικητικές εκλογές το µεγαλύτερο ποσοστό ψήφισε την στάση του απέναντι στο µνηµόνιο, δηλαδή οι µνηµονιακοί δεν έχουν καµιά τύχη.

Όσο για το ερώτηµα αν είναι ευχαριστηµένοι οι πολίτες από το έργο της δηµοτικής αρχής, απαντήθηκε  ένα ισχυρό όχι.

Τέλος, στο ερώτηµα τι ενοχλεί περισσότερο το καλοκαίρι η απάντηση που δόθηκε για την επόµενη πλέον δηµοτική αρχή είναι η ηχορύπανση, η διακοπή νερού και τα σκουπίδια.
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger