Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Υποψήφιος Δήμαρχος :Διονύσιος Ηλ. Κούρτης Πάμε Μαζί να Φτιάξουμε το Ψηφοδέλτιο που θα Βγάλει την Λευκάδα από την Μιζέρια

Αγαπητοί Φίλοι Συμπολίτες Τώρα που οι Υποψήφιοι Δήμαρχοι και τα Ψηφοδέλτια τους για τον Δήμο της Λευκάδας Παίρνουν Σάρκα και Οστά Έρχομαι να σας Προτείνω να Φτιάξουμε το Ψηφοδέλτιο που θα Στελεχωθεί με Αυτοπροτάσεις από Εσάς που Καθημερινά σας Προβληματίζουν τα Κακώς Κείμενα στον Τόπο Αλλά Δεν Βλέπεται Λύση.

Ξεκινώ Αυτή την Προσπάθεια Ύστερα από Δική σας Αγωνία Όπου Βλέποντας τους Σχηματισμούς που Δημιουργούντε για τις Εκλογές, μου Αναφέρεται Ότι Δεν σας Ευχαριστεί
Κανένας από τους Είδη Υπάρχοντες και Θέλετε Κάτι το Νέο και το Δημιουργικό που θα σας Ευχαριστήσει και θα σας Παρασύρει Ώστε να Ασχοληθείτε και οι οι Ίδιοι με τις Εκλογές.

Και  Φυσικά Δεν Έχετε Άδικο στις Σκέψεις σας  Όταν Βλέπεται αν Όχι σε Όλους στους Περισσότερους Εκλογικούς Συνδυασμούς Ανακυκλωμένα Πρόσωπα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης να Ασχολούνται για Άλλη μια Φορά με τις Εκλογές και Μάλιστα να Μεταπηδούν από το Μια Παράταξη στην Άλλη με Μεγάλη Ευκολία και να Ξεχνούν Ότι Κατά την Διάρκεια της Τετραετίας που Πέρασε Βρίζονταν Μεταξύ τους.

Επίσης Βλέπουμε Πρόσωπα της Τοπικής Πολιτικής Σκηνής που Πριν Ένα Χρόνο Δήλωναν Κατηγορηματικά Ότι Δεν Θα Κατέβουν σε Αυτές τις Εκλογές να Αλλάζουν Γνώμη και να Κατεβαίνουν Υποψήφιοι με την Δικαιολογία Ότι τους Πίεσαν οι Δημότες για να Σώσουν τον Τόπο.

Βέβαια Όλοι οι Συνδυασμοί Δηλώνουν Ανεξάρτητοι Κάτι που Δεν Πιστεύει Κανείς.

Επειδή Δεν μου Αρέσει να Ισοπεδώνω τα Πάντα να Αναφέρουμε Ότι Αξιόλογοι Υποψήφιοι Υπάρχουν σε Όλους τους Συνδυασμούς Αλλά Δεν Ξέρουμε Κατά Πόσο θα Επιβιώσουν της Εκλογικής Διαδικασίας ή θα Γίνουν οι Νεροκουβαλητές των Προβεβλημένων Συνυποψηφίων τους - Ίδωμεν.

Μπαίνω Λοιπόν Μπροστά Ώστε Όλοι Μαζί να Φτιάξουμε Ένα Δυναμικό  Ψηφοδέλτιο με Άτομα με Θέληση και Φρέσκες Ιδέες που θα Δώσουν την Απαιτούμενη Ώθηση στον Χαρισματικό και Παραμελημένο Δήμο μας.

Εμείς Λοιπόν τους Υποψήφιους που θα Είναι για το Καλό Όλων των Δημοτών τους Βγάζουμε με την Βοήθεια Όλων σας με Αυτοπροτάσεις Μέσα από το Ίδιο το Σώμα των Δημοτών.

Όσο για τον Υπογράφοντα το Κείμενο Είμαι σε Όλου σας Γνωστός Μέσα από την Καθημερινή Αρθρογραφία στο Blog Όπου Αναδεικνύω με την Πολύτιμη Βοήθεια των Συνεργατών μου, τα Προβλήματα της Καθημερινότητας που Ταλαιπωρούν Όλους μας και Συνάμα Βοηθάω Εθελοντικά στα Αθλητικά και Πολιτιστικά Δρώμενα του Νησιού.

Πάμε Μαζί να Φτιάξουμε το Ψηφοδέλτιο που θα Βγάλει την Λευκάδα από την Μιζέρια

Πάμε Μαζί για να Δώσουμε Λύσεις στα Προβλήματα της Καθημερινότητας.

Πάμε Μαζί για Ένα Καλύτερο Μέλλον για Αυτό τον Τόπο

Φιλικά 

Διονύσιος  Ηλ.  Κούρτης
Καθηγητής  Φυσικής
Δημοσιογράφος

Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger