Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ Κ.ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΑΛΛΑ... Πολύ αργά για δάκρυα κ.Πρόεδρε: Αφήσατε τους εχθρούς να διαβούν...



Mε καθυστέρηση τριών ετών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας φαίνεται ότι ένιωσε την ανάγκη να ξεπλύνει το όνειδος από τις υπογραφές που έβαζε τόσο καιρό σε ανθελληνικά διατάγματα που οδηγούσαν με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή της χώρας και μίλησε έστω τώρα, στα στερνά του, σαν Έλληνας.
Είναι αργά, φυσικά, για δάκρυα, το κακό που ήταν να κάνει το έκανε, αλλά τουλάχιστον η Ιστορία θα γράψει ότι μεταμελήθηκε, τώρα στο τέλος του, για την καταστροφή που προκάλεσε στην χώρα.
Όπως επίσης θα μείνει στην ιστορία για την φυγάδευσή του στην παρέλαση του 2011 στην λαϊκή εξέγερση που επιχείρησε να αλλάξει την πορείa του τόπου, αλλά προδόθηκε από τον συμβιβασμό του Α.Σαμαρά λίγες ημέρες μετά, την 1η Νοεμβρίου.
Τώρα ο Κ.Παπούλιας μίλησε για εκβιασμούς και έστειλε μήνυμα ότι "Δεν θα υποκυψει ο ελληνικός λαός στους εκβιασμούς" εννοώντας την τρόϊκα.
Ο λαός ποτέ δεν υπέκυψε σε εκβιασμούς. Αλλά ο λαός προδόθηκε από την πολιτική του ηγεσία που υποτάχθηκε στους εχθρούς της Ελλάδας.
Ιδού ολόκληρη η δήλωση Παπούλια:
«Γιορτάζουμε σήμερα μια μεγάλη επέτειο, τιμάμε τους νεκρούς μια σημαντικής μάχης ενάντια της χολέρας του φασισμού. Ήταν η πρώτη νίκη της αντιφασιστικής Ευρώπης», δήλωσε μετά την στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης.
«Η Έλλαδα ήταν πάντα προμαχούσα για τους μεγάλους αγώνες και τα ιδανικά.
Ο λαός έδωσε τότε το αίμα του και σήμερα έδωσε αυτό που μπορούσε για να ξεπεραστεί η κρίση, και αυτό πρέπει να εκτιμηθεί από την Ευρώπη.
Ο ελληνικός λαός αυτό που μπορούσε να δώσει το έδωσε. Να μην νομίσουν ότι μπορεί να υποκύψουμε σε εκβιασμούς. Ποτέ ο ελληνικός λαός δεν υπέκυψε σε εκβιασμούς», κατέληξε.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger