Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΑΝΑΨΑΝ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ Μεταξύ ΔΕΠΟΚΑΛ και Εργατικού Κέντρου




Άναψαν τα αίµατα µεταξύ Εργατικού Κέντρου και της πλειοψηφίας του ΔΣ της ΔΕΠΟΚΑΛ στην  καταγγελία του Εργατικού Κέντρου για την υπόθεση της συνδικαλίστριας εργαζοµένης του ΚΔΑΠ – ΜΕΑ που δέχτηκε ποινή περικοπής µισθού 15 ηµερών από τη δηµοτική επιχείρηση λόγω ανάρµοστης συµπεριφοράς σύµφωνα µε τη ΔΕΠΟΚΑΛ.

Το µόνο σίγουρο είναι ότι θα υπάρξει µια σειρά καταγγελιών µεταξύ τους µε το Εργατικό Κέντρο από τη µεριά του να προσπαθεί να προστατεύσει τα εργασιακά δικαιώµατα της συγκριµένης εργαζόµενης της δηµοτικής επιχείρησης.
Η Lefkas News δηµοσιεύει τις ανακοινώσεις και των δύο αφήνοντας τους αναγνώστες να καταλάβουν ποιος µπορεί να έχει τελικά δίκιο και ποιος µπορεί το χάνει. Σε αυτό το φύλλο είχαµε επικοινωνία µε τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου κύριο Νίκο Σταµατέλο όπου συζητήσαµε µεταξύ άλλων το θέµα της υποθαλάσσιας ζεύξης και µε την ευκαιρία του θέσαµε και δύο ερωτήµατα για την «κόντρα» που ξεσπά µε τη ΔΕΠΟΚΑΛ:
Κύριε Σταµατέλο τι έχετε να πείτε για τις κατηγορίες που προσάπτει η πλειοψηφία του ΔΣ της ΔΕΠΟΚΑΛ στην εν λόγω εργαζοµένη και πώς σχολιάζετε την απάντηση που  έδωσε η ΔΕΠΟΚΑΛ στην καταγγελία σας;
«Υπάρχει µια επιλεκτικότητα στην αντιµετώπιση της συγκεκριµένης εργαζόµενης που ξεκίνησε από το 2011 και ολοκληρώθηκε το 2014. Και όσο ήταν σε άδεια µητρότητας, και µετά την άδεια τώρα στο αυθαίρετο της ποινής γιατί λένε ότι δε σεβάστηκε τους προϊσταµένους και ότι δεν ήταν καλή στη δουλειά της. Όλα αυτά ήταν καταγγελίες χωρίς να βγαίνουν από πουθενά. Το παρουσιολόγιο  που υπάρχει σε κάθε δηµόσια ή δηµοτική περιουσία δε λέει τίποτα τέτοιο και γι’ αυτό κιόλας και αγνοήθηκε. Βάσει του τι είπαν οι συνάδελφοι και ο προϊστάµενος κινήθηκαν. «Με τα είπα και ξείπα δε γίνεται δουλειά». Δεν είναι ένα συγκεκριµένο τωρινό πράγµα. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ο µήνας που διάλεξαν. Μέχρι τον Απρίλη του 2013 η συγκεκριµένη εργαζόµενη είχε προστασία λόγω µητρότητας και δεν µπορούσαν να της κάνουν κάτι. Δεν είναι τυχαίο που το Μάιο επικαλέστηκαν ότι έφευγε και αργούσε. Νοµίζω είναι παιδαριώδης συµπεριφορά. Όσον αφορά την απάντηση, η φρασεολογία τους και µόνο δείχνει «άλλα λόγια να αγαπιόµαστε».  Ξεκίνησε από την αλλαγή της εργασιακής σχέσης.
Τι ήταν αυτό που οδήγησε τη ΔΕΠΟΚΑΛ που ισχυρίζεται ότι έβαλε και τάξη στα οικονοµικά της και µάλιστα µας παρουσιάζει και πλεονάσµατα να ζητήσει τη µετατροπή της εργασιακής σχέσης ενώ ήταν σε άδεια µητρότητας η εργαζόµενης;  Αυτό έγινε το Σεπτέµβρη του ‘11 όταν  η εργαζόµενη είχε ζητήσει µια βεβαίωση εργασίας για τον ΟΑΕΔ για να πάρει την εξάµηνη άδεια µητρότητας και η ΔΕΠΟΚΑΛ  δεν ήξερε αν την δικαιούται και έστειλε «ενηµερωτικό» έγγραφο στις 2-3-2011 για την νοµική µορφή της δηµοτικής επιχείρησης προς τον ΟΑΕΔ. Ψάχνοντας τη νοµική µορφή που θα έδινε ο ΟΑΕΔ από τον Μάρτιο, η απάντηση ήρθε τον Αύγουστο µε ότι συνεπάγεται αυτό για την εργαζόµενη που είχε άδεια µητρότητας. Όλα αυτά δεν είναι τυχαία και πάνω σε αυτά δεν απαντούν καθόλου.
Θα τους απαντήσω και εγγράφως αλλά πρέπει να σας πω πως τα επιχειρήµατα για το αν υποστηρίζουµε έναν εργαζόµενο και όχι τους άλλους αυτά είναι παιδαριώδη. Οι περισσότεροι από τους εργαζόµενους της ΔΕΠΟΚΑΛ είναι στο σωµατείο εργαζοµένων τους εργατικού κέντρου. Όταν υπήρξε πρόβληµα µε τις πληρωµές και µε διάφορα άλλα, το εργατικό κέντρο συµπαραστάθηκε σε όλους τους συναδέλφους. Δεν έχουµε επιλεκτική τακτική απέναντι στους συναδέλφους και όλοι έχουν δικαιώµατα. Στο κλείσιµό της ανακοίνωσης κάνουν λόγο για κακό εννοούµενο συνδικαλισµό. Δηλαδή ποιος είναι ο καλός εννοηµένος συνδικαλισµός; Να έχουν σούζα τους εργαζόµενους και να εισπράττουν τέτοια αντιµετώπισή ειδικά άµα είναι και συνδικαλιστές; Μας λένε και ολοκληρωτικούς. Τι είναι όµως ολοκληρωτισµός και τι δεν είναι; Το «Σφάξε µε αγά µου να αγιάσω» ή ότι δεν µίλησε µε σεβασµό στους προϊσταµένους; Ας καθιερώσουν και το προσκύνηµα και το χειροφίληµα για κάθε εργαζόµενο. Σας ξαναλέω µε µια φράση «άλλα λόγια να αγαπιόµαστε και για την ταµπακιέρα τίποτα».
 Πώς θα έπρεπε κύριε Σταµατέλο να αποδείξουν ότι η υπάλληλος δεν ήταν συνεπής;
Εφόσον αργούσε ή έφευγε, ο προϊστάµενος στο φύλλο παρουσίας έπρεπε να σηµειώνει παρατηρήσεις ή να µην την άφηνε να υπογράφει αν έφευγε νωρίτερα.  Το παρουσιολόγιο δεν είχε καµία τέτοια περίπτωση. Γιατί αφού το έσκαγε δεν ανάφεραν ότι επρόκειτο για αποχώρηση άνευ αδείας; Από τη µία τα φύλλα παρουσίας είναι εντάξει και από την άλλη έχουµε καταγγελίες. Δεν µπορώ τίποτα περισσότερο να πω. Είναι κοινός νους.

Ανακοίνωση
Εργατικού Κέντρου

"Το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ καταγγέλλει για µια ακόµη φορά σε όλους τους εργαζόµενους και σε όλους τους Λευκαδίτες την πλειοψηφία του ΔΣ της Δηµοτικής Επιχείρησης «Δ.Ε.Π.Ο.Κ.Α.Λ».
Η προηγούµενη καταγγελία µας  (αρ. πρωτ. 661/15-11-2011 )  αφορούσε την απόφαση τους να αλλάξουν σε µια και µόνο συναδέλφισσα την εργασιακή της σχέση, (σε σύνολο 19 εργαζοµένων στις δοµές φύλαξης) από πλήρη σε µερική απασχόληση, επικαλούµενοι την οικονοµική συγκυρία !!!! Να θυµίσουµε ότι αυτά έγιναν µε την συνάδελφο να βρίσκεται σε άδεια µητρότητας!!!!  Μάλιστα σε διαµαρτυρία  της, την προειδοποίησαν µε το «ή δέχεσαι την µερική απασχόληση ή απολύεσαι».  Μετά την παρέµβαση του ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ αλλά και της ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ υποχρεώθηκε η πλειοψηφία του ΔΣ να σεβαστεί τους Νόµους (προστασία της µητρότητας – ερµηνευτική εγκύκλιο 31 του Ν.3731/2008 – εσωτερικό κανονισµό λειτουργίας του «ΚΔΑΠ-ΜΕΑ» και την συνδικαλιστική προστασία της Γ. Γραµµατέως του ΔΣ  του Σωµατείου Συµβασιούχων) .
Λίγους µήνες νωρίτερα (1-3-2011) η εργαζόµενη είχε ζητήσει µια βεβαίωση εργασίας για τον ΟΑΕΔ για να πάρει την εξάµηνη άδεια µητρότητας (για 5 µήνες γιατί η σύµβαση έληγε 31/8/2011). Η Πρόεδρος , που σε άλλη περίπτωση εργαζόµενης (Α.Κ.) την έδωσε χωρίς καθυστέρηση, (και καλά έκανε) εδώ δεν ήξερε… αν την δικαιούται  και έστειλε «ενηµερωτικό» έγγραφο στις 2-3-2011 για την νοµική µορφή της δηµοτικής επιχείρησης, γραµµένη µάλιστα σε χαρτί µε …εθνόσηµο  προς τον ΟΑΕΔ.
Τα προβλήµατα δυστυχώς δεν σταµάτησαν εδώ,  έπρεπε να την «συνετίσουν» , διότι συν της άλλης έβγαζε και «γλώσσα», καθώς η εργαζόµενη διεκδικούσε τα δικαιώµατα της.
Εµπνεύστηκαν από την εκστρατεία του Υπουργού Μητσοτάκη για την διαφθορά στο δηµόσιο και την «βάφτισαν» κοπανατζού. Γι’ αυτό, µόλις τελείωσε το µειωµένο ωράριο της µητέρας, (άρα και η προστασία) έγινε αναφορά µε σηµείωµα του προϊστάµενου για τον Μάιο του 2013, πότε πήγε, πότε έφυγε… ( η κατάσταση προσέλευσης και αποχώρησης  αγνοήθηκε αφού  δεν έβγαζε καµιά κοπάνα ). Αυτό έλυσε τα χέρια  της Πρόεδρου και επέβαλε πειθαρχική ποινή περικοπής µισθού ενός µήνα. Η εργαζόµενη αντέδρασε και έκανε η ένσταση  για να την ακυρώσει.
Η «συζήτηση» της ένστασης έγινε στις 14-2-2014  όπου οι Αντιδήµαρχοι, «δίκην Στρατοδικών» επέβαλαν καθεστώς «ανακριτικού γραφείου» αφού αντί να ακούσουν την εργαζόµενη και την δικηγόρο της, καθώς και τον πρόεδρο του ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ  που παρευρέθη και µετά να κρίνουν και να αποφασίσουν, άρχισαν να φωνάζουν και να απειλούν.  ( πχ «είπες ότι επηρεάστηκε ο προϊστάµενος, θα σου κάνουµε µήνυση»)  Μέχρι και η γραµµατέας πετάγονταν για να διακόψει τους καταθέτοντες!!!
Τελικά  κατά πλειοψηφία αποφάσισαν την µείωση της ποινής σε περικοπή µισθού 15 ηµερών.
Όλα τα παραπάνω δεν επιβεβαιώνουν µόνο την στόχευση  της πλειοψηφίας απέναντι στην συγκεκριµένη εργαζόµενη-συνδικαλίστρια, αλλά αναδεικνύουν  τον χαρακτήρα και τον ρόλο  των Δηµοτικών Επιχειρήσεων. Επιχειρήσεις που στήθηκαν για να περάσει η ιδιωτικοποίηση στις υπηρεσίες του Δήµου, να µπουν τροφεία  στους βρεφονηπιακούς σταθµούς, να παρέχουν υπηρεσίες στους ηλικιωµένους µε απλήρωτη όµως εργασία. Να υλοποιούν προγράµµατα «κοινωφελούς εργασίας» ή «καταπολέµησης της ανεργίας». Επίσης έγιναν ο προποµπός του χτυπήµατος των εργασιακών σχέσεων µε όλων των ειδών τις εργασιακές σχέσεις ( εργαζόµενοι µε µπλοκάκι χωρίς δικαιώµατα, εργαζόµενοι ορισµένου χρόνου,  συνήθως επί µήνες  απλήρωτοι  και όλοι αυτοί υπό το καθεστώς της αβεβαιότητας και του άγχους της ανεργίας).
Με δυο λόγια οι δηµοτικές επιχειρήσεις αποτελούν όχηµα κερδοσκοπίας σε βάρος των δηµοτών, αλλά και οµηρίας των εργαζοµένων που δουλεύουν σε αυτές. Αποτελούν ( κυρίως) και όχηµα ρουσφετιού που  εξαργυρώνεται σε ψήφους στις δηµοτικές εκλογές,  ανάδειξης στην συνέχεια σε αξιώµατα…και η ιστορία επαναλαµβάνεται.
Το Εργατικό Κέντρο καταγγέλλει και καταδικάζει την όλη εκδικητική,  εµπαθή και αντεργατική συµπεριφορά της  πλειοψηφίας του  ΔΣ απέναντι στην συναδέλφισσα.
Καλεί  το Δηµοτικό Συµβούλιο να πάρει θέση απέναντι στην αλαζονεία και τον τρόπο λειτουργίας της πλειοψηφίας του ΔΣ της ΔΕΠΟΚΑΛ.
Καλεί τους εργαζόµενους, να δυναµώσουν τα σωµατεία τους, να µην φοβούνται να καταγγέλλουν κάθε αντεργατική συµπεριφορά και απόφαση της εργοδοσίας".
Η  ΔΙΟΙΚΗΣΗ


Η απάντηση της πλειοψηφίας του ΔΣ της ΔΕΠΟΚΑΛ στην ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου

"Με αλήθειες απαντάµε στις µεθοδευµένες ανακοινώσεις του Εργατικού Κέντρου Λευκάδας Βόνιτσας
Αυτή τη φορά το Εργατικό Κέντρο Λευκάδας Βόνιτσας ξεπέρασε όχι µόνο αρχές και ηθικές δικλίδες που πρέπει να διέπουν τον συνδικαλισµό αλλά οδηγήθηκε σε ανακοίνωση για εργαζόµενο – συνδικαλιστή που ξέρει µεν τα δικαιώµατα του δεν δίνει όµως καµία σηµασία στις υποχρεώσεις του.
Η απάντησή µας στην πρωτοφανή αυτή ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου δεν είναι τίποτα άλλο από την κατάθεση της αλήθειας και µόνο αυτής.
Επιβάλλεται να γνωρίζει η κοινωνία και µια άλλη εικόνα, µια πραγµατική εικόνα και όχι την ξύλινη, καταγγελτική και αναληθή τοποθέτηση του Εργατικού Κέντρου που δεν θα ήταν τέτοια αν κάποιος εργαζόµενος, όπως πολλοί τέτοιοι υπάρχουν, δεν ήταν συνδικαλιστής του.
Κύριοι του Εργατικού Κέντρου,
Από πότε νοµιµοποιείται το Εργατικό Κέντρο να παρεµβαίνει έτσι ωµά σε διαδικασία που αφορά πειθαρχική ποινή σε υπάλληλο;
Και για την ιστορία….
Μετά από έγγραφη αναφορά του Διευθυντή του ΚΔΑΠ ΜΕΑ σε υπάλληλο του κέντρου και προφορικές µαρτυρίες όλων των συναδέλφων της για ανάρµοστη συµπεριφορά στον προϊστάµενο και τους λοιπούς υπαλλήλους για αδικαιολόγητη αποχή από την εκτέλεση των καθηκόντων της και για την µη τήρηση του ωραρίου επιβάλλαµε όπως προέβλεπε ο Νόµος την ποινή της στέρησης µισθού 15 ηµερών στην υπάλληλο. Κατά την συνεδρίαση του Διοικητικού Συµβουλίου παραβρέθηκε και ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου προκειµένου να υπερασπιστεί την υπάλληλο. Ακολούθησε ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου µε ψευδείς αναφορές και απαράδεκτους χαρακτηρισµούς.
Προηγήθηκαν γραπτές και προφορικές συστάσεις στην υπάλληλο να συµµορφωθεί (σχετική η υπ’ αρίθµ. 42/2011 οµόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συµβουλίου της ΔΕΠΟΚΑΛ µετά από παράπονα γονέων και υπαλλήλων για την συµπεριφορά της).
Εργαζόµενοι είναι όλοι οι υπάλληλοι των δοµών µε την ίδια σχέση εργασίας. Είναι δυνατόν το Εργατικό Κέντρο να βγάλει ανακοίνωση για έναν εργαζόµενο και να αγνοεί τους υπολοίπους εργαζόµενους;
Ποια η λογική του Εργατικού Κέντρου τελικά για τους µη συνεπείς υπαλλήλους; Η ατιµωρησία;
Ποιες οι πολιτικές σκοπιµότητες που κρύβονται πίσω από την ανακοίνωση;
Μήπως το εργατικό κέντρο αγνοεί ότι η υπάλληλος εργάζεται σε ένα κέντρο παιδιών µε αναπηρίες αντί να έχει αυξηµένη την αίσθηση του καθήκοντος ενεργεί µε συµπεριφορές που δεν ταιριάζουν σε υπάλληλο;
Μήπως το Εργατικό Κέντρο δεν γνωρίζει ότι υπάρχει έγγραφη αναφορά από τον προϊστάµενο της υπαλλήλου την οποία η ίδια δεν αρνήθηκε;
Μήπως το Εργατικό Κέντρο «κρυφακούγοντας» δεν άκουσε την προκλητικότατη συµπεριφορά της υπαλλήλου ενώπιον του Διοικητικού Συµβουλίου;
Μήπως το Εργατικό Κέντρο αγνοεί ότι η ανωτέρω έλαβε όλα τα επιδόµατα που δικαιούταν τόσο από την υπηρεσία όσο και από τον ΟΑΕΔ; Μήπως αγνοεί το εργατικό κέντρο ότι οι εργαζόµενοι εκτός από δικαιώµατα έχουν και υποχρεώσεις;
Μήπως το εργατικό κέντρο υιοθετεί το σύνθηµα «Μην είστε συνεπείς, αγνοείτε προϊσταµένους, Διοίκηση, ωφελούµενους και εµείς είµαστε εδώ να σας καλύψουµε»; Ιδιαίτερα αν είστε και συνδικαλιστές;
Μήπως τελικά τα αυτονόητα αναιρούνται κατά περίπτωση;
Με αυτή τη λογική κύριε πρόεδρε περιµένετε να συνεχίσουν οι κοινωνικές δοµές; Με τέτοιους εργαζόµενους; Με αµφισβήτηση και δυσπιστία των υπευθύνων των δοµών; Με υπαλλήλους που ξέρουν µόνο τα δικαιώµατά τους αλλά αγνοούν τις υποχρεώσεις τους;
Μήπως τελικά τα ρουσφέτια που επικαλείστε είναι δική σας εφεύρεση και καραµέλα χωρίς αντίκρισµα;
Από ότι φαίνεται θέλετε να είναι στο απυρόβλητο υπάλληλοι που είναι υπότροποι προκλητικών συµπεριφορών γιατί νοιώθουν ότι µε την τεµπέλα του συνδικαλιστή και τις ευλογίες του Εργατικού Κέντρου µπορούν να µην δουλεύουν σωστά, να απουσιάζουν από την δουλειά τους, να µιλούν µε ασέβεια στον προϊστάµενο και στην Διοίκηση.
Άραγε γιατί αγνοείτε ότι παραλάβαµε µια Δηµοτική Επιχείρηση χρεωµένη, ότι καταφέραµε να γίνει πλεονασµατική και ότι αυτά τα δύσκολα χρόνια ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ;
Το προσβλητικό και αναληθές δηµοσίευµα εναντίον µας, µας κάνει µόνο να νιώθουµε θλίψη για ένα κακώς νοούµενο συνδικαλισµό και για µεθόδους και µεθοδεύσεις που παραπέµπουν σε ολοκληρωτισµό".
Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ

ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΔΕΠΟΚΑΛ


ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΔΕΠΟΚΑΛ

ΠΡΟΣ:          1.Ολους τους εργαζόμενους
          2. ΜΜΕ (εκτός αυτών που βάζουν μόνο τις απαντήσεις)

ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ  ΣΤΗΝ  ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ  Δ.Σ. ΤΗΣ  ΔΕΠΟΚΑΛ

Στις συγκεκριμένες καταγγελίες που κάναμε σαν Εργατικό Κέντρο, πήραμε μια ….σκληρή απάντηση!!!  
Απαντά η πλειοψηφία ότι κάναμε «ξύλινη τοποθέτηση»…( είναι κατά το ξύλινη γλώσσα..) , ότι κάνουμε «κακώς εννοούμενο συνδικαλισμό» και ακολουθούμε «μεθοδεύσεις που παραπέμπουν σε ολοκληρωτισμό».
Δεν απαντά α) γιατί επιχείρησε αλλαγή της εργασιακής σχέσης μόνο στην συγκεκριμένη εργαζόμενη, β) γιατί της έβγαλε το «λάδι»  για να πάρει την άδεια μητρότητας και γ) γιατί στηρίζει τις κατηγορίες μόνο σε έκθεση του προϊσταμένου  και όχι στο παρουσιολόγιο  της υπηρεσίας από το οποίο δεν προκύπτει το παραμικρό.
Με άλλα λόγια για την  «ταμπακιέρα»  τίποτα.

Η απάντηση τους όμως, οφείλουμε να το αναγνωρίσουμε είναι πολύ αποκαλυπτική.
Πέραν των παραπάνω εκφράσεων που δείχνουν και σε όσους δεν τους ξέρουν, τις αρχές και τα πιστεύω τους, μαθαίνουμε και τα εξής:

·         Το Εργατικό Κέντρο Λευκάδας Βόνιτσας ξεπέρασε όχι μόνο αρχές και ηθικές δικλίδες που πρέπει να διέπουν τον συνδικαλισμό….
·         Όταν υπερασπιζόμαστε ένα συνάδελφο αγνοούμε τους υπόλοιπους….(ορίστε;)
·         Οι εργαζόμενοι  εκτός από δικαιώματα έχουν και υποχρεώσεις……..
·         Οι συνδικαλιστές δεν πρέπει να παρεμβαίνουν σε διαδικασίες πειθαρχικών ποινών…..

Μήπως (ρωτάμε) δουλεύουν σε ομάδα εργασίας για τον νέο συνδικαλιστικό Νόμο  που ετοιμάζει ο υπουργός της συγκυβέρνησης Βρούτσης,  καθ’ υπόδειξη  της ΤΡΟΙΚΑΣ;
Στο τέλος  μας κακίζουν λέγοντας: «Άραγε γιατί αγνοείτε ότι παραλάβαμε μια Δημοτική Επιχείρηση χρεωμένη, ότι καταφέραμε να γίνει πλεονασματική….».
Η Κοινωφελής επιχείρηση που υλοποιεί την κυβερνητική πολιτική  στον τομέα της πρόνοιας, είναι πλεονασματική !!!!!
Τα χρήματα  , για την πρόνοια, τους βρεφονηπιακούς σταθμούς κλπ , τα πλήρωσαν οι εργαζόμενοι και με το παραπάνω.   Με την μεταφορά των υπηρεσιών στους Δήμους οι εργαζόμενοι  τα ξαναπληρώνουν.
-Κάντε αύξηση στα τροφεία για να καμαρώνετε  περισσότερο  του χρόνου.

ΥΓ
Για όσους δεν έτυχε να διαβάσουν την αρχική ανακοίνωση του ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ  ΚΕΝΤΡΟΥ , σας ενημερώνουμε ότι θα την βρείτε  ΜΟΝΟ  στην ιστοσελίδα   lefkadapress.gr (να ψάξετε καλά).

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger