Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΥ

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

  Ο Πανλευκάδιος Α.Σ.-Κ. διαμαρτύρεται για την πρωτοφανή για τα ποδοσφαιρικά δεδομένα απόφαση που πήρε το Γραφείο Αθλητισμού Δήμου Πρέβεζας, να απαγορεύσει την διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα Άρης Πρέβεζας – Πανλευκαδιος για το Παιδικό Πρωτάθλημα Πρέβεζας Λευκάδας.
Αιτία, αν είναι δυνατόν, λόγω καιρικών συνθηκών δεν γίνεται να διεξαχθούν δυο αγώνες την ίδια μέρα στο ίδιο γήπεδο!

  Εάν δεν έχετε πάει κε Φραγκούλη Γεώργιε, μια και εσείς υπογράφετε την απόφαση αυτή σαν Δημοτικός Σύμβουλος, στο Δημοτικό Στάδιο Ζαλόγγου σας ενημερώνουμε ότι είναι ΠΛΑΣΤΙΚΟ!

  Εάν δεν γνωρίζετε σας ενημερώνουμε ότι σε όλη την Ελλάδα γίνονται δύο,  τρεις, ακόμα και τέσσερις αγώνες την ίδια μέρα στο ίδιο γήπεδο, πάντα σε πλαστικό, λόγω έλλειψης γηπέδων!

   Εάν πάλι δεν γνωρίζετε σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τον Κ.Α.Π. Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων 2013 και βάση του άρθρου 8 παράγραφος 6, μόνο ο διαιτητής του πρώτου αγώνα μπορεί να τον αναβάλει λόγω καιρικών συνθηκών, προκειμένου, να διεξαχθεί ο δεύτερος αγώνας μεγαλύτερης κατηγορίας!
Επίσης βάση του άρθρου 22 παράγραφος 2, θα έπρεπε η επιστολή που υπογράφετε για να είναι έγκυρη, να ενημερώνει εγγράφως την Ε.Π.Σ. Πρέβεζας Λευκάδας, τους διαιτητές, αλλά και τις δύο ομάδες ΜΟΝΟ 24 ώρες πριν τη διεξαγωγή του αγώνα!
   
  Εσείς αγαπητέ και φίλε κε Φραγκούλη με την τόσο μεγάλη πείρα λόγω της πολύχρονης ενασχόλησης σας με το ποδόσφαιρο πρέπει να τα γνωρίζετε πολύ καλά όλα αυτά!
 
Το Δ.Σ.

ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ Α.Σ.-Κ.
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger