Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Στην 6η Ευρωπαϊκή Διάσκεψη των Περιφερειών και των Πόλεων συμμετέχει ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων  Στην 6η Ευρωπαϊκή Διάσκεψη των Περιφερειών και των Πόλεων, με θέμα: «Ευρωπαϊκή Ανάκαμψη, Τοπική Υλοποίηση», που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή και το Σάββατο 7 και 8 Μαρτίου, στην Αθήνα, θα συμμετάσχει ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Σπυρίδων Σπύρου.

   Η Επιτροπή Περιφερειών (ΕτΠ) και η Περιφέρεια Αττικής θα καλωσορίσουν περισσότερους από 800 συμμετέχοντες, μεταξύ των οποίων περισσότερα από 300 μέλη της Επιτροπής Περιφερειών της Ε.Ε. και άλλους τοπικούς και περιφερειακούς πολιτικούς αξιωματούχους.
  Το απόγευμα της Παρασκευής, σε τρεις συνεδρίες υψηλού επιπέδου, θα συζητήσουν για την
πρόοδο της υλοποίησης της Ευρωπαϊκής Στρατηγικής για την ανάπτυξη και την εργασία. Η ΕτΠ θα παρουσιάσει και τη Διακήρυξη των Αθηνών, με προτάσεις για το μέλλον της Στρατηγικής "Ευρώπη 2020".
  Το Σάββατο ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Jose Mannuel Barroso, Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Περιφερειών, Ramón Luis Valcárcel και ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, θα καταθέσουν τις απόψεις τους για το μέλλον της Ευρώπης. Η εν λόγω συνεδρίαση θα μεταδοθεί ζωντανά από τη Δημόσια Τηλεόραση (ΔΤ).

  Μπορείτε να βρείτε το επικαιροποιημένο πρόγραμμα της Διάσκεψης στην ιστοσελίδα www.cor.europa.eu/athens2014 


Η Διάσκεψη Online

  Οι συνεδριάσεις της Διάσκεψης θα μεταδοθούν ζωντανά μέσω της ιστοσελίδας www.cor.europa.eu/athens2014. Οι κύριες τοποθετήσεις και συζητήσεις θα εγγραφούν, επίσης, σε βίντεο και θα διατεθούν online μετά το πέρας της εκδήλωσης.

  Όλοι οι συμμετέχοντες μπορούν να εκφράσουν τα σχόλιά τους και τις απόψεις τους σχετικά με τη Διάσκεψη, χρησιμοποιώντας το λογαριασμό Twitter (#EUregions).


Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger