Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

H συγγνώμη του τ.αρχηγού του Λ/Σ και οι δήθεν ανθρωπιστές ,αποθράσυναν τους δουλέμπορους!

Τελικά όταν δεν πολεμάς το εχθρό σου αλλά  όταν το κάνεις σου ζητάνε και  τα ρέστα… δείτε τι παθαίνεις !
Αφού οι δήθεν ανθρωπιστές των Αθηνών έκραξαν ομαδικά τους  άνδρες και τις γυνάικες του Λιμενικού Σώματος για τον αγώνα που δίνουν καθημερινά ,αφού ο πρώην Αρχηγός του Λ/Σ με τρεμάμενη φωνή εντός του Κοινοβουλίου ζήτησε συγγνώμη που δεν πνίγηκαν οι άνδρες τους , για να γλυτώσουν τους δουλέμπορους και τοςυ λαθρομετανάστες οι Τούρκοι  δουλέμποροι αποθρασύνθηκαν   !

Αφού καθημερινά κάνουν απόβαση στα ξερονήσια ,στα νησιά χωρίς έλεγχο ενώ οι οι Λιμενικοί με φουσκωτά τρέχουν και δεν φτάνουν,  θα τους κάνουν και ΕΔΕ σήμερα οι  Γαλονάδες των Αθηνών που τόλμησαν να ρίξουν κάποιες βολές με όπλα μικορύ διαμετρήματος (πιστόλια ) όταν οι Τούρκοι δουλέμποροι με ταχύτατο σκάφος προσπάθησαν να τους εμβολίσουν !
Σε ποιό πολιτισμένο κράτος θα συνέβαινε αυτό και δεν θα έστελναν κανονιοφόρους του Πολεμικού Ναυτικού ;
Σε ποιό πολιτισμένο κράτος θα συνέβαινε αυτό και δεν θα το καταδίκαζαν όλα τα πολιτικά κόμματα …Παντού εκτός απο την Ελλάδα !
Οταν το (κουρεμένο του Σύριζα)  διαλαλεί απο του βήματος της βουλής οτι οι λαθρομετανάστες είναι αδέρφιας μας και πρέπι να νομοποιηθούν όλοι ;
Για να δοκιμάσουν κάποιοι δήθεν ανθρωπιστές να μπούν παράνομα στην Τουρκία θα πάνε σε τέτοια μπουντρούμια που δεν θα ξαναδούν το φώς της ημέρας στην καλυτέρα των περιπτώσεων !
Εμείς όμως αφού χλευάσαμε τους άνδρες του Λ/Σ γιατί δεν πνίγικαν για να σώσουν τους λαθροκινητές  τώρα τους στέλνουμε για τους εμβολίσουν οι λαθροκινητές …Σε ποιά χώρα θα γινόταν αυτό και δεν τους γάζωναν οι Αρχές ; Αλλά ίσως να μιλάμε για κράτη Έθνη και Αρχές …Υπάρχουν σήμερα στην Ελλάδα ;
Για ττην Ιστορία τι είχαμε σήμερα το πρωί ..Στο Αιγαίο ! Αγρια καταδίωξη δουλεμπορικού στις Οινούσσες

Αγρια καταδίωξη δουλεμπορικού στις Οινούσσες

Τρεις λαθρομετανάστες ; τραυματίστηκαν από πυρά και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στο «Σκυλίτσειο» νοσοκομείο της Χίου, όταν δουλεμπορικό σκάφος προσπάθησε να εμβολίσει αλλεπάλληλα πλωτό του λιμενικού στη διάρκεια ελέγχου, στα ανοιχτά των Οινουσών, με αποτέλεσμα οι λιμενοφύλακες να ρίξουν προειδοποιητικές βολές από φορητό οπλισμό και στη συνέχεια,
για να το ακινητοποιήσουν, πυρά κατά του πρωραίου τμήματος του δουλεμπορικού.
Σύμφωνα με την ακτοφυλακή, οι άνδρες του λιμενικού, όταν κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το ταχύπλοο συνέλαβαν έναν Τούρκο διακινητή, διαπιστώνοντας ότι στον κλειστό χώρο, υπήρχαν 13 μη νόμιμοι μετανάστες, από τους οποίους δύο άνδρες και μία γυναίκα είχαν τραυματιστεί.
Πλωτό περιπολικό παρέλαβε τους τραυματίες και τον συλληφθέντα διακινητή τους και τους μετέφεραν στο λιμάνι της Χίου. Με μέριμνα της λιμενικής Αρχής του νησιού, οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο για παροχή πρώτων βοηθειών και περαιτέρω περίθαλψη.
Εξάλλου, ναυαγοσωστικό σκάφος του λιμενικού που έσπευσε στη θαλάσσια περιοχή, παρέλαβε τους υπόλοιπους λαθρομετανάστες του ταχυπλόου σκάφους και τους μετέφερε στο Λιμεναρχείο Χίου για τις νόμιμες ενέργειες.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία λιμενική Αρχή, ύστερα από εντολή του εισαγγελέα του νησιού. Ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος, αντιναύαρχος Αθανάσιος Αθανασόπουλος, έχει ήδη ενημερώσει για το συμβάν την εισαγγελία του Ναυτοδικείου.
Στο νησί της Χίου μεταβαίνουν ο επιθεωρητής Βορείου Αιγαίου, υποναύαρχος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., Αθανάσιος Χονδρονάσιος, και ο διευθυντής του Κλάδου Επιχειρήσεων, υποναύαρχος Λιμενικού Σώματος Βασίλειος Σιέττος.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger