Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Συμμετοχή της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στην τουριστική έκθεση ΜΙΤΤ 2014 στη Μόσχα  Σε μια από τις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις τουρισμού, την ΜΙΤΤ στη Μόσχα, συμμετέχει με δικό της περίπτερο – στο πλαίσιο του ΕΟΤ - η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, με επικεφαλής τον Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλληνίας και Ιθάκης, Σωτήριο Κουρή, ο οποίος σε συνεργασία με τους Γενικούς Γραμματείς του Υπουργείου Τουρισμού, Αναστάσιο Λιάσκο, του ΕΟΤ, Πάνο Λειβαδά, καθώς και τον Διευθυντή του ΕΟΤ Ρωσίας, Πολύκαρπο Ευσταθίου, πραγματοποίησε συναντήσεις με Τour Operators και τουριστικά πρακτορεία και Ρώσους επιχειρηματίες, οι οποίοι τον διαβεβαίωσαν για την ανοδική πορεία του τουριστικού ρεύματος από την Ρωσία προς τα Ιόνια νησιά.


  Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κουρής είχε συνάντηση και με την Πρόξενο της Ελλάδος στη Μόσχα, Ελένη Μιχαλοπούλου, με τη οποία συζήτησε την αντιμετώπιση θεμάτων και προβλημάτων των Ρώσων τουριστών προς τα Ιόνια νησιά και την εξυπηρέτησή τους όσον αφορά στην έκδοση της βίζας προς τη Ελλάδα. Επίσης συζήτησαν διεξοδικά για τις εκδηλώσεις που μπορούν να πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με την Ελληνική Πρεσβεία και την ΠΙΝ το καλοκαίρι, ούτως ώστε να προωθηθούν πολιτιστικά και θρησκευτικά τα Ιόνια νησιά στη Ρωσία.

  Πραγματοποιήθηκαν επίσης επαφές με τους μεγαλύτερους Tour Operators, όπως Mouzenidis Travel, Labirinth, Tez Tour, Solvex, Panteon, Pegas, Bourtin και South Cross, στις οποίες διαπιστώθηκε ότι έχει παγιωθεί η προτίμηση και η διαρκής αγάπη των Ρώσων για την Ελλάδα και τα Ιόνια νησιά.

  Κατά τη διάρκεια της έκθεσης η Ελλάδα επιβραβεύτηκε ως ο καλύτερος προορισμός για οικογενειακές διακοπές και υπήρξε αυξημένη ζήτηση για τον θρησκευτικό τουρισμό.

  Σε όλες τις συναντήσεις ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κουρής και τα στελέχη του Υπουργείου και του ΕΟΤ διαβεβαίωσαν τους tour operators και  τα τουριστικά πρακτορεία ότι η Κεφαλονιά παραμένει ένας ασφαλής και ελκυστικός  προορισμός διακοπών για τους Ρώσους τουρίστες.

  Επίσης όλες οι ενέργειες προβολής που έχουν γίνει έχουν μεγάλη επιτυχία και μεγάλη προσέλευση κοινού. Η επισκεψιμότητα του περιπτέρου κυμαίνεται πάνω από τα επίπεδα των προηγούμενων ετών – παρά τη δύσκολη πολιτική συγκυρία που επικρατεί στη Ρωσία, λόγω των τελευταίων εξελίξεων.

  Στην έκθεση συμμετείχαν πλήθος επιχειρηματιών από όλα τα νησιά της Περιφέρειάς μας, καθώς και ο Πρόξενος της Ρωσίας στην Κέρκυρα και στα Ιόνια νησιά κ. Ν. Κανούλας.

  Την υποστήριξη του περιπτέρου μας είχαν οι προϊστάμενοι των τμημάτων τουρισμού Κέρκυρας και Λευκάδας της ΠΙΝ Γεώργιος Παπαβλασόπουλος και Σπύρος Ζαμπέλης, καθώς και ο Πρόεδρος της Ρωσικής Κοινότητας Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ. Ευγένιος Αβδούκοβ.ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

Google+ Badge

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Google+ Followers

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger