Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Ζητούν με ένσταση ν” ακυρωθούν τ΄αποτελέσματα των εκλογών στον Ιατρικό Σύλλογο Λευκάδας

Όπου ακούς πολύ   »ενότητα»  κράτα και μικρό καλάθι…
Ένσταση κατέθεσε μέσω του δικηγόρου της η Αγωνιστική Ενότητα Γιατρών  από την επόμενη κιόλας των εκλογών . Στην ένστασή τους καταγγέλλουν πλήθος παρατυπιών   ως προς την εκλογική διαδικασία επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι δεν υπήρξε δικαστικός αντιπρόσωπος,
δεν εκλέχθηκε  κανονικά η εφορευτική επιτροπή και δεν υπέγραψε μετά το πέρας της εκλογικής διαδικασίας αλλά την επόμενη μέρα, το εκλογικό κέντρο έκλεισε επί δίωρο χωρίς να επιβλέπει κανείς αυτό το διάστημα την κάλπη κ.ά εξίσου άκρως  ενδιαφέροντα.
Αλλά σοβαρές καταγγελίες αναφέρουν και ως προς τους  τους συμμετέχοντες, αφού ψήφισαν άτομα που είχαν εγγραφεί την ίδια μέρα,  υπήρξαν κοινοί υποψήφιοι για το Διοικητικό   Συμβούλιο και το Πειθαρχικό Συμβούλιο πράγμα που απαγορεύεται δια ροπάλου κι άλλα απίθανα.
Εάν πράγματι συνέβησαν όσα ισχυρίζονται οι υποψήφιοι της  Αγωνιστικής Ενότητας  Γιατρών, υπάρχει σοβαρό θέμα της εγκυρότητας των εκλογών. Το καλό όμως σας το φυλάξαμε για το τέλος ! Η ένσταση παρότι  κοινοποιείται στην Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας, εντούτοις απευθύνεται για να βρει λύση στον Ιατρικό Σύλλογο. Τώρα πως θα βγει άκρη  ένας θεός ξέρει!
Το ρεπορτάζ θέλει  να συνέβησαν «παρατράγουδα»  , ίντρικες  και πολύ παρασκήνιο την προηγούμενη των εκλογών όπου υποψήφιοι αποκλείστηκαν την τελευταία στιγμή από ψηφοδέλτια, άλλοι που τελευταία στιγμή  αποσύρθηκαν κι άλλοι που προκάλεσαν την τύχη τους  με φόντο το προεκλογικό σκηνικό και στην Λευκάδα για την  θέση του υποψήφιου βουλευτή. Κυριακή κοντή γιορτή!


Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger