Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Πρόεδρος Επιμελητηρίου Λευκάδας Σωτήρης Σκιαδαρέσης στον Prisma 95,1: "Γιατί είμαι αντίθετος με το έργο της Υποθαλάσσιας Ζεύξης"


Με αφορμή την επιστολή που απέστειλε στον Υπουργό Υποδομών Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, με αφορμή τις εξαγγελίες του όσον αφορά την Υποθαλάσσια Ζεύξη, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας Σωτήρης Σκιαδαρέσης, μίλησε στον Prisma 95,1.

O κύριος Σκιαδαρέσης εξέφρασε τον προβληματισμό του ο οποίος αποκωδικοποιείται και στο Δελτίο Τύπου που δόθηκε στην Δημοσιότητα.
  α) Η υλοποίηση ενός τέτοιου έργου δεν θα έχει σχεδόν καμία χρησιμότητα για το νησί μας,
απεναντίας, θα αναγκάσει όλους τους κατοίκους να πληρώνουν κάθε φορά που θα εισέρχονται αλλά και θα εξέρχονται από αυτό.
β) Θα αυξηθούν τα μεταφορικά κόστη των επιχειρήσεων και θα προκληθούν αρνητικές επιπτώσεις στις επιχειρήσεις του νησιού, διότι θα αποτρέπονται οι κάτοικοι των γύρω περιοχών να επισκέπτονται την τοπική αγορά για τα ψώνια τους αλλά και για την διασκέδαση τους.
γ) Τα χρήματα που πρόκειται να δαπανηθούν για το έργο αυτό θα μπορούσαν να διατεθούν στην κατασκευή βασικών υποδομών που στερείται ο τόπος (διαλυμένο δίκτυο ύδρευσης, ημιτελές δίκτυο αποχέτευσης, απορρίμματα, κλπ).


Ο κύριος Σκιαδαρέσης αναφέρθηκε μάλιστα και στην εναλλακτική πρόταση που μπορεί να δώσει λύση στο θέμα λέγοντας χαρακτηριστικά πως «αντί να μπούμε στην Γέφυρα, στρίβουμε αριστερά, εκεί που χωρίζει το Ιχθυοτροφείο με το Κανάλι, περνάμε από το Καρνάγιο και φτάνουμε απέναντι στον δρόμο που είναι να βγει στη Φιλοσόφων και μεταφέρουμε την Γέφυρα από εκεί που είναι σήμερα στην καινούρια της Θέση.»
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger