Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Πρόσληψη χειριστή για το ταχύπλοο σκάφος του Δήμου Μεγανησίου

Στις 4 Φεβρουαρίου συνήλθε σε έκτακτη δημόσια συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μεγανησίου. Το θέμα χαρακτηρίστηκε ως κατεπείγον «δεδομένου της ασφυκτικής καταληκτκής ημερομηνίας που τίθεται από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελ/σου Δυτ. Ελλάδας και Ιονίου ως προθε
σμία υποβολής η 06/02/2014«, ενώ το έγγραφο παραλήφθηκε, σύμφωνα με όσα αναγράφονται στην απόφαση, δύο ημέρες πριν, δηλ. στις 4 Φεβρουαρίου που είναι και η ημερομηνία της έκτακτης συνεδρίασης.
Μετά την εισήγηση του θέματος από την κα Μάντζαρη Βησσαρία αποφασίστηκε κατά
πλειοψηφία (9 υπέρ και 1 κατά) η έγκριση του προγραμματισμού της ετήσιας σύμβασης μίσθωσης έργου για μια (1) θέση χειριστή ταχύπλοου, θέση η οποία κρίθηκε κατά το σκεπτικό της εισήγησης ως απαραίτητη.
Απόντες από την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ήταν οι Μάλαμας Σπυρίδων, Πολίτης Νικόλαος, Μάντζαρης Δημήτριος και Ζαβιτσάνος Απόστολος.
Δείτε ολόκληρο το έγγραφο της Απόφασης εδώ (ΔΙΑΥΓΕΙΑ, ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ)

http://meganisinews.eu/
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger