Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΑΙΝΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ''ΑΠΟΛΛΩΝ''

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΡΙΝΓΚ – GRUDGE MATCH

ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
ΕΩΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΣΤΑΛΟΝΕ (REIZOR) – ΕΝΑΝΤΙΟΝ- ΝΤΕ ΝΙΡΟ (THE KID)
30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ. 2 ΘΡΥΛΟΙ. ΕΝΑΣ ΤΕΛΙΚΟΣ




Πολλά χρόνια πριν το σκορ ήταν 1-1 , άλλα την παραμονή του τελικού αγώνα ο Ρέιζορ ανακοινώνει ξαφνικά την απόσυρσή  του, βγάζοντας έτσι νοκ-αουτ τις καριέρες και των δύο.
30 χρόνια αργότερα, πεπεισμένος ότι θα υπάρξουν πολλά κέρδη ο Νταντε Σλειτ Τζουνιορ, αποφασίζει να τους κάνει μια πρόταση που δεν μπορούν να αρνηθούν : να ξαναμπούν στον αγωνιστικό χώρο και να παλέψουν μέχρι να ανακηρυχθεί ο  τελικός νικητής μια και καλή.
Όσο το σκέφτονται, η πρώτη τους συνάντηση μετά από δεκαετίες γρήγορα εξελίσσεται σε μια ξεκαρδιστική μάχη που γίνεται hit στο internet  και εξελίσσεται σε ένα mustsee γεγονός για όλη την Αμερική

Αν επιβιώσουν από την προπόνηση , ίσως να καταφέρουν να δώσουν και την τελική μάχη.




ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ :  ΒΡΕΧΕΙ ΚΕΦΤΕΔΕΣ Νο  2

ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 6:00 μ.μ  ΚΑΙ
 ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 12:00 π.μ & 6:00 μ.μ



Ο Φλίντ προσλαμβάνεται από το ειδωλό του , τον εφευρέτη Τσεστερ Βι, και δουλεύει ανάμεσα στους σπουδαιότερους επιστήμονες .  

Όταν όμως γίνεται γνωστό πως η μηχανή του Φλίντ συνεχίζει να λειτουργεί και να παράγει μεταλλαγμένα υβρίδια τροφίμων ,
ο Τσέστερ Βι του αναθέτει να την βρει και να την σταματήσει .


ΜΙΚΡΑ ΑΓΓΛΙΑ

ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
ΕΩΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Η ΝΕΑ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗ


Η ΄΄ ΜΙΚΡΑ ΑΓΓΛΙΑ ΄΄,  ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΟΜΩΝΥΜΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΗ, ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΟΛΕΜΟΥ
Στην Άνδρο της δεκαετίας του ’30, η Μίνα, σύζυγος ναυτικού που λείπει διαρκώς σε ταξίδια, παντρεύει την κόρη της Όρσα με τον νεαρό καπετάνιο και πλοιοκτήτη, Νίκο Βατοκούζη, και όχι με τον ορφανό υποπλοίαρχο Σπύρο Μαλταμπέ με τον οποίο είναι ερωτευμένη.


 Όταν όμως ο τελευταίος γίνει περιζήτητος καπετάνιος, θα παντρευτεί την μικρότερη κόρη της Μίνας, τη Μόσχα, αναστατώνοντας έτσι επικίνδυνα την οικογενειακή καθημερινότητα .
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger