Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΣ, ΜΑΣ¨"

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους συλλόγους για την ευαισθησία τους απέναντι στους σεισμόπληκτους Κεφαλλονίτες.  Αυτούς όμως που χρησιμοποιούν τον πόνο των ανθρώπων για την προβολή τους θα πρέπει να τους καταδικάσουμε. Όσοι βοηθούν δεν χρειάζεται να το διατυμπανίζουν και να κάνουν φαμφάρες.


Και φυσικά έχουμε και τους πολιτικούς ειδήμονες οι οποίοι ξεφυτρώνουν καθημερινά σαν το χορτάρι στα ανοιξιάτικα πρωτοβρόχια. Πολλοί οι μνηστήρες αλλά να δούμε πόσοι θα φτάσουν στο τέλος. Ενώ έχει ήδη προσυπογράψει με τον γενικό αντίπαλο ο πισωχωρίτης  εύχεται καλή πολιτική σταδιοδρομία στον καμένο υδραγωγό.

Ο Δήμος λέει θα στείλει βοήθεια στους Κεφαλονίτες εγώ  λέω Δήμαρχε να δώσεις 1650 ευρώ και να τους στείλεις προκάτ σπίτια σαν. και αυτά που «χάρισες», σίγουρα κάπου θα βρεις εσύ έχεις άκρες και δεν σε φοβάμαι. Για σκέψου πόσοι άνθρωποι θα μπορούσαν να εξυπηρετηθούν  με τέτοια «άχρηστα πάνελ»……

Όσο για το Θανάση που ανεβοκατεβαίνει και χάλασε ίσως τη μανέστρα,  κάποιοι του επισημαίνουν πόσο καλοί είναι στα Δελτία τύπου για να τους προσλάβει. Αυτό είναι το αποκρυπτογραφημένο μήνυμα μην χαλιέσαι λοιπόν με τα ανορθόγραφα σποτάκια κάθε τρείς και λίγο. Keep going.
Αυτό  που λέτε «αδικεί τον εαυτό του ο δήμαρχος μην δηλώνοντας υποψηφιότητα» μήπως  θα έπρεπε να το πεις στου Λευκαδίτες που κάθονται τόσα χρόνια και σε ακούν και εσένα και την παράταξής σου; Τα έργα σας !!! Οι Λευκαδίτες αδικούνται από εσάς και πάνε δεκαετίες πίσω με τις πράξεις σας. Μαύρο στον Μαυρογιαλούρο, φάγατε φάγατε φάγατε. Αλλά δεν είστε  αφελείς το πήρατε το μήνυμα από το λαό  και κατεβήκατε όλοι με τον εχθρό του και τον αφήσατε σύξυλο τον νοικοκύρη δήμαρχο σας. Τώρα για ποια ελευθερία μιλάτε και ποιες ευχές θα το δούμε στο άμεσο μέλλον. Η πολιτική όμως δεν είναι επάγγελμα ούτε κληρονομικό χάρισμα να διαιωνίζεται.


Μεγάλο το  παράπονο κάποιων μελών  της απερχόμενης  δημοτικής αρχής που δεν μπορούν να σχηματίσουν ψηφοδέλτιο διότι δεν θέλουν να μπλεχτούν οι άνθρωποι και ειδικότερα οι νέοι οι οποίοι είναι και περιζήτητοι . Οι νέοι άφθαρτοι λοιπόν τους αγνοούν επιδεικτικά.  Οι οποίοι νέοι  σας πληροφορώ ότι έχουν όρεξη και είναι πολύ πιο δραστήριοι από όλους σας,  αλλά εσείς με τις διδαχές σας τόσα χρόνια τους κάνατε να μην θέλουν να σας βλέπουν,  πόσο μάλιστα να συνεργαστούν μαζί σας. Τους θέλετε τους νέους αλλά ως υποχείριά σας όχι αυτόνομους και δεν τους επιτρέπετε να πετύχουν με τις δολιοφθορές σας . Αλλά θα μου πεις το χρήμα θέλει θυσίες δεν αποκτάς με το σταυρό στο χέρι και μάλιστα εν μια νυκτί βίλλα με ιδιωτικό βεστιάριο. Πότε θα κάνει ξαστεριά πότε θα ξημερώσει;  Επίκαιρα όσο ποτέ  τα λόγια του μεγάλου Δημοσθένη : Δεν μπορεί να σταθεί η εξουσία όταν στηρίζεται στην αδικία, στην επιορκία και στην προδοσία.
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger