Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ & ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ


Αστραπιαία ήταν η αντίδραση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Λευκάδας, Σωτήρη Σκιαδαρέση και του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Λευκάδας, Ιωάννη Γρηγορόπουλου, στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε σχετικά με την απομάκρυνση του γιατρού από έξι χωριά της
Νοτίου Λευκάδας.
Πιο συγκεκριμένα, το πρόβλημα δημιουργήθηκε, όταν με εντολή του Χρήστου Αναγνωστόπουλου, ο οποίος εκτελεί χρέη Διευθυντή στο Κ.Υ. Βασιλικής σε περίπτωση απουσίας της Διευθύντριας, ο γιατρός που επισκέπτονταν το Μανάση, το Κομηλιό, το Αθάνι, τον Άγιο Πέτρο, το Δράγανο, τα Χορτάτα και το Νικολή, μετακινήθηκε στο Κέντρο Υγείας Βασιλικής.
Αποτέλεσμα αυτής της απόφασης θα ήταν να απομείνουν χωρίς ιατρική παρακολούθηση οι κάτοικοι των παραπάνω περιοχών, οι οποίοι στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι αρκετά ηλικιωμένοι και έχουν ανάγκη συνεχούς ιατρικής παρακολούθησης.
Πληροφορούμενος το γεγονός ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου και προκειμένου να μη τεθεί σε ισχύ η παραπάνω απόφαση, που θα στερούσε από τους ηλικιωμένους κατοίκους των περιοχών αυτών πολύτιμες ιατρικές υπηρεσίες, επισκέφτηκε τον Διοικητή του Νοσοκομείου Λευκάδας και του εξέθεσε το πρόβλημα. Ο κος Γρηγορόπουλος διαβεβαίωσε τον κο Σκιαδαρέση ότι δεν γνώριζε το γεγονός και ενεργώντας άμεσα τηλεφώνησε στον γιατρό προκειμένου να ενημερωθεί από τον ίδιο για το τι είχε συμβεί. Κατόπιν αυτών ο Διοικητής του Νοσοκομείου διαβεβαίωσε τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου ότι η μετακίνηση του γιατρού στο Κέντρο Υγείας Βασιλικής θα ανακληθεί και ο γιατρός θα εξακολουθεί να επισκέπτεται τον Άγιο Πέτρο κάθε Δευτέρα, Τετάρτη,  την Τρίτη όλα τα υπόλοιπα χωριά και την Πέμπτη και Παρασκευή το Κέντρο Υγείας της Βασιλικής.  

 Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια τόσο στον κ. Σκιαδαρέση όσο και στον κ. Γρηγορόπουλο για την ευαισθησία τους και τη ταχύτατη αντίδραση στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε. Εξάλλου, η τρίτη ηλικία αποτελεί μια ευαίσθητη κοινωνική ομάδα, που αξίζει το σεβασμό και την φροντίδα όλων μας…..  
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger