Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Kids’ athletics από το Γυμναστικό Σύλλογο για τους Κατασκηνωτές Πόλης

      

        Στα πλαίσια της Χριστουγεννιάτικης  «Κατασκήνωσης στην πόλη», που διοργανώνει το Κέντρο Νεότητας της Ιεράς Μητρόπολης Λευκάδας και Ιθάκης και σε συνεργασία με το Γυμναστικό Σύλλογο Λευκάδας πραγματοποιήθηκαν παιχνίδια στίβου (kidsathletics) στο κλειστό γυμναστήριο του Α΄Λυκείου.

        Εκεί  οι πενήντα μικροί κατασκηνωτές μέσα από το παιχνίδι, ήρθαν σε επαφή με διάφορα αθλήματα του στίβου, όπως σκυταλοδρομία, εμπόδια, άλμα επί κοντώ, ταχύτητα, αλτικότητα, διάφορες ρίψεις , κ.λπ. οπότε είχαν την ευκαιρία να τρέξουν, να πηδήσουν, να διασκεδάσουν, να συναγωνιστούν και να αναπτύξουν την ομαδικότητά τους. Στο τέλος της εκδήλωσης δόθηκαν στα παιδιά και τους ομαδάρχες τους αναμνηστικά διπλώματα.    
       Ευχαριστούμε θερμά το Κέντρο Νεότητας της Ιεράς Μητρόπολης Λευκάδας και Ιθάκης και ειδικά τον πάτερ Ιωαννίκιο που μας έδωσαν την ευκαιρία να φέρουμε σε επαφή τους μικρούς κατασκηνωτές με τα αθλήματα του στίβου. Επίσης ευχαριστούμε τους ομαδάρχες των παιδιών που μας βοήθησαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

      Ο Γυμναστικός Σύλλογος δεσμεύεται , ως εκφραστής του κλασσικού αθλητισμού στη Λευκάδα, να είναι πάντα παρών και να βοηθάει όπως μπορεί όπου κληθεί, ώστε να προωθεί το στίβο και τον αθλητισμό γενικότερα, όπως κάνει 38 χρόνια τώρα. 


Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

Google+ Badge

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Google+ Followers

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger