Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Πρόεδρος ΝΟΔΕ Δημήτρης Πετρόπουλος: “Οποιοσδήποτε επιλέγει υποψήφιος από το κόμμα θα είμαι αρωγός στην περοσπαθεια του!”


Μετά από  τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις υποψηφιότητες στις επερχόμενες εκλογές και την ανακοίνωση του νυν βουλευτή Λευκάδας κου Θ. Σολδάτου ότι δεν θα είναι υποψήφιος  επικοινωνήσαμε με τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Λευκάδας να μας ενημερώσει  σχετικά με τις
υποψηφιότητες.
 Ο κος Πετρόπουλος ήταν κατηγορηματικός και μας είπε ότι ποτέ δεν συγκλήθηκε επίσημα το όργανο της Νομαρχιακής να συζητήσει την οποιαδήποτε υποψηφιότητα. Το γεγονός ότι ο κος Σολδάτος ενδέχεται να έχει κάποια άτομα μέσα στην Νομαρχιακή τα οποία ήταν θετικά  προς μια πιθανή υποψηφιότητα του αυτό δεν το αμφισβητεί. «Εγώ οποιαδήποτε υποψηφιότητα επιλεγεί από το κόμμα θα την στηρίξω και θα είμαι αρωγός στην προσπάθεια αυτή.» Όσον αφορά το γεγονός ότι τελικά δεν ευδοκίμησαν οι προσπάθειες του νυν βουλευτή να είναι υποψήφιος μας  απάντησε ότι αυτή είναι μια απόφαση που πήρε ο πρωθυπουργός, εγώ δεν μπορώ να την σχολιάσω.  Εύλογο ερώτημα που αφορούσε τον   Δημοτικό Σύμβουλο κο Θανάσση Καββαδά και το ενδεχόμενο να είναι ο υποψήφιος της Ν.Δ στην Λευκάδα επιμένει ότι και για τον κο Καββαδά δεν υπάρχει καμία ενημέρωση. 
Στην  ερώτηση μας αν η Ν.Δ έχει καθυστερήσει σε σχέση με τα άλλα κόμματα να κινήσει τις διαδικασίες θεωρεί ότι δεν υπάρχει θέμα διότι κανένα κόμμα δεν έχει ανακοινώσει ακόμα καμιά υποψηφιότητα. Δηλώνει αισιόδοξος για τις επερχόμενες εκλογές, και εκτιμά ότι μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο  «οπότε και μένουν 3 μήνες να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τον Δήμο.» 

Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger